Езиков Практикум по Немски за възрастни

Езиков Практикум по Немски за възрастни

Езиков Практикум по Немски за възрастни

Не можете все още да говорите Немски свободно? Езиковата бариера ви пречи да използвате натрупаните знания? Възползвайте се тогава от уникалната оферта на Езиков Център Виа Германика! Запишете се на Езиков Практикум по немски за възрастни с начална дата 7 октомври!

 

Какво включват занятията?

Това полезно предложение се отнася до всички, които ползват немския език в ежедневието и не могат да се изразяват плавно. Главният стремеж е прилагането на немския език в практиката по време на занятията. Така по време на Практикума ще освежим старите знания в конкретни ситуации и ще развиваме умението ГОВОРЕНЕ. За целта ще се работи с определени основни теми според езиковото ниво. Провеждането на диалози, изказването на мнение, дискутирането, защитаването на собствено мнение ще са в центъра на занятията.

И още...

Към умението говорене ще се упражняват естествено и уменията ЧЕТЕНЕ И СЛУШАНЕ С РАЗБИРАНЕ. На базата на актуални текстове всеки участник в курсовете ще може да възстанови бързо забравеното и в определена степен да научи и нещо ново. След това ще може да го приложи на практика.

И още...

Другата неразделна, но кратка част от занятията ще е преговор на граматически теми, които са принципно проблем за българите. Естествено според нивото.

Как ще се провежда?

Езиковият Практикум е само в групова форма. Той ще се провежда за нива А2 и В1. Всички кандидати трябва да са завършили съответните нива. Обучението е в рамките на месец октомври и включва 4 занятия х 4 уч. часа с 1 кратка почивка. Ето прегледна информация за сроковете и формата на провеждане.

 

ЕЗИКОВ ПРАКТИКУМ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Нива

Продължителност

Провеждане

Натовареност

Предпоставки

А2+

1 месец             

7.10 - 2018 28.10.2018

в неделя

1 х седмично

х 4 уч.ч

от 13.45

завършено ниво А2

В1+

1 месец

7.10 - 2018 28.10.2018

в неделя

1 х седмично

х 4 уч.ч

от 13.45

завършено ниво В1

Записването започва в началото на септември до запълване на местата. Групите са малки. Още информация може да получите на 0894 37 6667 или в рамките на нормалното работно време от понеделник до петък. Тестът за определяне на нивото е безплатен. Вижте на картата къде се намира Виа Германика.

За по-напредналите вижте предложението ни за опреснителен курс по немски тук. За разговорните ни курсове по немски по нива от 5 октомври прочетете информацията тук.   

 

Коментари