Записване курс

Записване курс

Записване курс

Поради забраната за учебна дейност по време на извънредната ситуация в Р България във връзка с Covid-19 летни курсове във Виа Германика за жалост не могат да се проведат.

Преди да се запишете за езиков курс по немски език в Езиков Център Via Germanika трябва точно да знаете нивото си. В случай, че не сте наясно с него, ето един общ тест за определяне на ниво, който може удобно да направите вкъщи:

Установете  Вашето ниво като направите този входящ тест. После се върнете на тази страница и вижте нивото си в таблицата. Скалата по-долу е за системата на обучение в Езиков Център Виа Германика, подчинена изцяло на изискванията на ОЕЕР.

Ниво

 

Точки

 

A1 0-8
A2 9-16
B1 17-24
B2.1. 25-34
B2.2. 35-43
C 1.1 44-54

 

След като сте установили най- общо нивото си, елате в офиса на Виа Германика, за да прецизираме степента на знанията Ви по модули според учебните системи, с които работим. Тестовете са напълно БЕЗПЛАТНИ и се правят на място според вида на курса, който ще посещавате. Отнемат около 30 минути. 

Ако знаете нивото си, или вече сме го установили, може с този формуляр да се регистрирате за всеки вид курс в Езиков Център Via Germanika удобно от вкъщи и по всяко време. Запознайте се предварително с условията за записване за курс, както и с постоянните ни и специални промоции. Свържете се с нас и уточнете всички подробности. 

В случай, че всичко това е вече изяснено, използвайте моля за записване за курс този формуляр, като не пропускате да отбележите вида на курса и датата, за които искате да се запишете!

Или искате и вие да можете да мълчите на всички езици? Вижте видеото и се усмихнете!

 

Име и фамилия: *
Роден на:: *
Телефон: *
Имейл: *
Записването е за град:: *
Вашата регистрация за вид курс: *
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *

Коментари