Записване курс

Записване курс

Записване курс

Преди да се запишете за езиков курс по немски език в Езиков Център Via Germanika трябва точно да знаете нивото си. В случай, че не сте наясно с него, ето един общ тест за определяне на ниво, който може удобно да направите вкъщи:

Установете  Вашето ниво като направите този входящ тест. 

После се върнете на тази страница и вижте нивото си в таблицата. Скалата по-долу е за системата на обучение в Езиков Център Виа Германика, подчинена изцяло на изискванията на ОЕЕР.

НИВО

ТОЧКИ

A1

0-8

A2

9-16

B1

17-24

B2.1.

25-34

B2.2.

35-43

C 1

44-54

След като сте установили най- общо нивото си, елате в офиса на Виа Германика, за да прецизираме степента на знанията Ви по модули според учебните системи, с които работим. Тестовете са напълно БЕЗПЛАТНИ и се правят на място според вида на курса, който ще посещавате. Отнемат около 30 минути. Обадете се на 0894 37 6667 за консултация.

Ако знаете нивото си, или вече сме го установили, може с формуляра по-долу да се регистрирате за всеки вид курс в Езиков Център Via Germanika удобно от вкъщи и по всяко време. Запознайте се предварително с условията за записване за курс, както и с постоянните ни и специални промоции. Свържете се с нас и уточнете всички подробности. Изтеглете декларацията и се запознайте с противоепидемичните мерки, които сме предприели на територията на Виа Германика.

В случай, че всичко това е вече изяснено, използвайте моля за записване за курс този формуляр, като не пропускате да отбележите вида на курса и датата, за които искате да се запишете!

Или искате и вие да можете да мълчите на всички езици? Вижте видеото и се усмихнете!

 

Име и фамилия: *
Роден на:: *
Телефон: *
Имейл: *
Записването е за град:: *
Вашата регистрация за вид курс: *
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *

Коментари