Курс по немски за ученици

Курс по немски за ученици

2017-09-13 08:27:35
Курс по немски за ученици

Вече 17 години Езиков Център Виа Германика посреща с радост тези ученици, които ценят задълбоченото съдържание и натрупването на истински знания. Със сигурност при нас е мястото на всички, които обичат да учат. А с отличното владеене на немски език хоризонтите пред всеки са широко отворени и за учене и за работа.

Тази есен стартът на учебната година за големите ученици е на 30 септември. Учебната година ще продължи до края на май в познатия вече ритъм на занятия или в събота или в неделя. При това ваканциите естествено са неучебни. Учебното ни съдържание е обемно, с включена изпитна подготовка по време на цялото обучение и изпити – писмен и устен – на края на курса. Тези курсове по немски са сертификатни по характер и извеждат до ТестДаФ. Записването продължава за всички нива до 21 септември или до изчерпване на местата. Обучението ни по немски език е само групово, като спазваме изцяло нормите за организация на този вид езикова подготовка. Именно затова успяваме да развием ефективно всички умения по немски, като например говоренето и писането.

За учениците от прогимназията предлагаме обучение за начинаещи и напреднали. То започва на 7 октомври и до 25.09. може да се запишете с 5% отстъпка. И при тази възрастова група обучението е комуникативно и по най-модерните учебни системи в момента. Големият обем материал се усвоява почти неусетно, защото е поднесен плавно и забавно. Запалете искрата на езиковото многообразие у Вашето дете – запишете го на курс по немски език и то завинаги ще обикне този език. Обучението ни за деца е модулно и записването е за 1. срок.

При въпроси позвънете моля на 0894 37 6667 и си уговорете среща за подробна консултация. Може да направите запитване и с формуляра тук.