Немски за възрастни

Немски за възрастни

Немски за възрастни

Учи Немски в специализирания езиков център по немски език Виа Германика с квалифициран учител и с модерни технологии! Ако трябва да учиш немски, Виа Германика е точното място за теб. Защото само при нас курсове по немски език се провеждат наистина - така, както са обявени. Запиши иновативните курсове по немски за възрастни, ако искаш да започнеш да учиш без да губиш време. Но и ако искаш да получиш реални знания. Нашите курсове по немски са в модерна модулна форма като всяко ниво обхваща 2 модула. Така че, ако си решен да учиш сериозно, Виа Германика няма да те разочарова.

Ще проговориш веднага! Защото ЕДИНСТВЕНО ние работим с учебници, които ЛЕСНО изграждат МНОГО знания. Те са разработени специално за общуване в немско езична среда за възрастни и са от най-ново поколение.  Затова са подходящи за всички, които търсят работа в Германия, Австрия или в немска фирма в България. С тях учиш в час с учител, а вкъщи можеш да учиш и на твоя смартфон! Модерно и класическо обучение в едно.

Ще проговориш веднага! Защото при нас НАИСТИНА ще говориш НА НЕМСКИ по време на занятията. И ще упражняваш точните фрази и реплики, които ще направят речта ти адекватна и наистина немска. Ще учиш немски и с учител и в интернет на твоя таблет или смартфон. Комбинирана учебна система, с която учиш без усилие и с постоянната ни подкрепа в час. Само във Виа Германика!

Ще проговориш веднага. Защото ЩЕ ИМАШ С КОГО! Нашето обучение е комуникативно, т.е. насочено към реално прилагане на езика веднага, и затова е групово. Скъпите частни уроци или накъсани занятия по двама или трима са скучно прекарано време без практически ефект! Защото ако не прилагаш преподадения материал на практика, научил ли си нещо изобщо?

Кога ще посещаваш? Виж моля старта на следващите присъствени курсове по немски специално за комуникация на работното място. Те ще се провеждат всеки ден от понеделник до петък. Само за 13 дни ще покориш ниво А1.1, а по взет и усвоен учебен материал сме без конкуренция. 

Как да се запишеш? Лесно е. Вече се запозна с графика на нашите курсове по немски. Те са присъствени и само като групово обучение. Ти видя предстоящите нива, форми и срокове на провеждане. Подреди своите приоритети и ако немският език ти е на преден план, Виа Германика е твоят Езиков Център! Можеш да се запишеш с този формуляр. Или да направиш запитване с формуляра тук, като не забравиш да посочиш курса и датата му на започване в полето "Вашето запитване"! Ако тези курсове не са ти удобни, запиши се за нашето онлайн - обучение. То е напълно автоматизирано и индивидуално. Научи Немски с Нас в присъствена или онлайн форма!  Придобий знания, които можеш да приложиш ВЕДНАГА! 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Вашето запитване: *

Коментари