Онлайн Немски с Празнична отстъпка

Онлайн Немски с Празнична отстъпка

2018-01-02 15:37:09
Онлайн Немски с Празнична отстъпка

Промоционалните предложения на Езиков Център Виа Германика не спират.

Грабни сега празничното намаление от 5 % за онлайн обучението по немски за начинаещи на Онлайн Виа Германика. То е валидно до 26.01.2018 г. Имаш почти месец на разположение, за да направиш поръчката за онлайн курс по немски ниво А1.1 за начинаещи с Празничния 5% Бонус и да се наслаждаваш на модерния онлайн самоучител на Гинка Витанова „Немският е лесен“. А после ще разполагаш с цели 40 дни, да научиш учебния материал от курсa трайно и да го преговориш. Един голям Новогодишен подарък от Виа Германика Online, от който само ще спечелиш. Защото доброто владеене на немски език винаги е от полза.

Какво да направиш? Следвай тези 6 лесни стъпки:

1. Влез в сайта www.online.viagermanika.com и се регистрирай. Става за 1 минута. Всички твои данни са защитени.

2. Ако вече си регистриран, влез в личния си акаунт с предоставените от теб данни: потребителско име и парола.

3. Прочети информацията в сайта за начина на обучение. Разбери, как ще учиш немски език и какво включва курса А1.1.

4. Обърни внимание, че обучението по немски в Онлайн Виа Германика е изцяло автоматизирано и ученето зависи само от теб. Няма учител по Skype, няма групови занятия.

5. Избери от списъка с курсове Курс А1.1. Поръчай го до 26.01.18 и системата ще ти начисли 5% отстъпка върху таксата. Ще видиш и намалената окончателна сума, която трябва да заплатиш по банков път.

6. Когато парите влязат в сметката, системата ще активира твоя акаунт и ще те уведоми за това. От този момент ще разполагаш с цели 40 дни да научиш материала от курс А1.1. Страхотно, нали?

Помни, че отстъпката е до 26.01.18. И че разполагаш с Уводен Демо курс, който продължава да бъде напълно безплатен.

Наслаждавай се, че ще учиш немски напълно свободно, когато ти е удобно, в рамките на 40 дни. Но не накъсано и хаотично, а в стройна система и с обяснения на български език. През цялото време ще получаваш и конкретни съвети, как да учиш по-ефективно, лично от автора на системата Гинка Витанова.

Грабни твоята Празнична отстъпка още първия ден! Поръчай без да се бавиш веднага и учи срещу 5% по-ниска такса цели 40 дни. Възползвай се напълно от Празничната ни промоция за Онлайн обучението по немски на Онлайн Виа Германика по случай настъпването на Новата година. Започни сега!