TestDaF курс във Via Germanika

TestDaF курс във Via Germanika

2015-04-03 18:11:39
TestDaF курс във Via Germanika

Ако искаш блестящи резултати на изпита ТестДаФ не подценявай подготовката по точния му формат! Подготовка, която цели не само запознаване с отделните му части, но и стабилно упражняване. В Езиков Център Via Germanika ще намериш точно такава: Истински тренировъчен курс, при който правиш всички елементи в определено темпо с преподавател, който те въвежда в начина на бързото и безгрешно решаване на тестове. Но не само това! Той е до теб в продължение на цели 60!!! учебни часа, за да можеш не само да разбереш, а и да ЗАТВЪРДИШ наученото, като обяснява твоите конкретни грешки. И не само при четенето и слушането с разбиране, а и при продуктивните умения писане и говорене. И тези части на изпита ще тренираш така, че да не останат "тайни" за теб! За да можеш на изпита да се справиш успешно във времето, което е дадено. А успешно означава достигане на нива 4 и 5! 

Как ще се провежда тренировъчния курс ТестДаФ?

От 8 февруари всяка неделя по 4 учебни часа сутрин, през априлската ваканция 4 активни дни по 5 учебни часа и 1 пробен изпит на 20.04. 

Какво се изисква от теб, за да се включиш?

- завършено С1 ниво 

- готовност за интензивна работа

- подадена молба за участие - онлайн или на място

Какво ще получиш?

- истински тренировъчен курс по точния формат

- подготовка от университетски преподавател, специалист по ТестДаФ

- домашни, които да предаваш в срок

- материалите за курса

- обучение в малка група за голям успех!

Каква е таксата?

Таксата за курса е 460 лв с включени материали и пробен изпит.

Този тренировъчен курс е насочен към изпита ТестДаФ на 22.04.2015 г. За да се явите на него, трябва да се регистрирате онлайн в Института Тест ДаФ. 

На телефон 089 34 94 088 ще получиш отговори и на други интересуващи те въпроси! Свържи се с Виа Германика София Сега!