Безплатни Бонуси към Немски за възрастни

Безплатни Бонуси към Немски за възрастни

Безплатни Бонуси към Немски за възрастни

ТРЕНИНГИ ГОВОРЕНЕ

Едно уникално предложение за активни учебни часове от изцяло практичеки характер - специален БЕЗПЛАТЕН Тренинг Говорене, на който всеки участник ще тренира само умението говорене. Единствено и само във Виа Германика - перфектната грижа за преодоляване на езиковата бариера.

ЗАЩО ВЪВЕЖДАМЕ ТОЗИ ТРЕНИНГ

Разговорните курсове по немски в Езиков Център Via Germanika принципно са насочени към усиленото развитие на умението Говорене. Първостепенното средство за това е съвременната учебна система, с която работим и която поставя това умение в центъра на усвояване на езиковите компетенции. От другата страна е организацията на обучението насочено приоритетно към комуникацията на чуждия език. Към всичко това от месец април 2016 година ние въвеждаме Тренинги Говорене като завършващ елемент на всеки курс по немски език за възрастни. Те са подчинени изцяло на целите на курсовете ни по немски за възрастни, които са тясно насочени към придобиване на знания за работното място и ежедневието, допълвайки ги съвършено. Така ще можем да затвърдим още повече придобитите знания чрез продължителна активна диалогична и монологична реч. А с това  всеки ще придобие още по-високо ниво на сигурност в ползването на немския език и завидна плавност при говорене в познати ситуации.

От друга страна искаме  да окажем реална помощ на всички, които си търсят работа и се явяват на устно интервю на различни етапи от обучението си. 

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ? 

1. Говорене, говорене, говорене

2.Тренингът Говорене е включен в графика на съответния курс към всяко ниво: А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, В1.1, В2.1

3. Той е практическо обобщение на придобитите на курса знания по немски език

4. Перспективата на говорене вече е на прилагането им в реална среда, а не на упражняване. 

5. Тренингът включва диалогична и монологична реч.

6. Темите са избрани спрямо важността им за устно интервю за работа и комуникация на работното място.

7. Допълнителна регистрация за тях не е необходима.

Тренингът е с обхват 3 учебни часа в отделно занятие след всеки курс.

ЗА КОГО Е ТРЕНИНГЪТ ГОВОРЕНЕ? 

АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИТЕ тренинги за развиване на умението говорене Езиков Център Виа Германика предлага на своите ЛОЯЛНИ клиенти от програмата за възрастни. Те са част от нашата безрезервна АКТИВНА подкрепа за всичките ни курсисти, които вече са оценили изключително качественото ни и практически приложимо обучение по немски език за възрастни и са станали наши курсисти. 

МОГА ЛИ ДА УЧАСТВАМ, АКО НЕ СЪМ КУРСИСТ НА ВИА ГЕРМАНИКА?

Ако не сте курсист на Виа Германика Бургас или Виа Германика София и искате да вземете участие само в ТРЕНИНГ ГОВОРЕНЕ, свържете се моля с администрациите в Бургас на телефон 0894 37 6667 и в София на телефон 089 34 94 088. Ще може да се включите в тренинга при следните условия:

1. Имате завършено съответното ниво в друг езиков център - нито по-ниско, нито по-високо.

2. Имаме свободни места за тренинга.

3. Заплащане на такса за участие.

Тренинг Говорене - точно в целта! Насладете се на нашето експертно предложение и  всеки ще говори Уверено, Плавно, Сигурно. Запиши се за курсовете Немски за възрастни на Езиков Център Виа Германика - ще проговориш и ти! По-бързо, на по-ниска цена.