Виа Германика цени

Виа Германика цени

2017-08-20 17:55:00
Виа Германика цени

Запиши курс по немски за ученици във Виа Германика, за да учиш Качествено и Изгодно. Защото ние предлагаме най-доброто съотношение между ниво на езикова услуга и цена на учебен час. И ти даваме продължителна възможност да плащаш още по-малко, ако планираш твоето сертификатно обучение по немски във Виа Германика навреме.

Какви са цените във Виа Германика?

Цените на сертификатните курсове по немски във Виа Германика се определят от езиковото ниво и броя на учебните часове в курса. Те започват от базисна цена от 6 лв на учебен час. НО!! При редовните ни промоции, които са с продължителност до 3 месеца, цената пада значително. Допълнително като наш клиент печелиш още намаление с редовната си отстъпка за лоялност, която нараства с всяко посетено ниво пропорционално. Така че ти можеш активно да влияеш на сумата, която ще заплатиш, като се записваш своевременно на курс и си наш лоялен клиент. И да снижаваш твоята такса значително!

Какво получаваш от Виа Германика за тази цена?

1. Реални знания по немски език приложими веднага

2. Отлично организиран комуникативен учебен процес по всички 4 езикови умения.

3. Вземане на 1 цяло ниво според ОЕЕР с лексикално богатство от над 2000 думи.

4. Групово обучение на младежи на еднаква възраст с цел вземане на немски сертификат

5. Утвърден и стриктно спазван учебен план за всяко ниво

6. Допълнителни работни учебни материали

7. Отстъпка при закупуването на учебниците за обучението

8. Редовно писмено и устно тестване на езиковите знания

9. Регулярно развиване на умението говорене в час

10. Цялостна изпитна подготовка според нивото, интегрирана в учебния план

11. Преподаватели експерти завършили немска филология

12. Писмен и устен изпит на края на курса

13. Сертификат за завършено ниво

14. И естествено подаръци в началото на всеки курс и много изненади по време на обучението, с които Виа Германика е добре известна сред учениците в Бургас. И които се очакват с нетърпение.

Но това далеч не е всичко 

Ти получаваш ОЩЕ една изключителна учебна среда: мотивираща, приятна, вдъхновяваща. И един впечатляващ обем от знания по немски. Напълно съответстващи на нивото на учениците, които обичат да учат! А това вече не се измерва с пари.

И така: Списъкът се оказа дълъг, нали? Но не е изчерпателен. 

Ако и ти обичаш да учиш задълбочено, систематично, конкурентно, научи немски с Виа Германика на тези изгодни цени. Със сигурност ще ти е инвестиция и ще ти послужи в бъдеще за следване, квалификация или работа. Обади се още днес на 0894 37 6667, за да платиш още по-малко като се възползваш от 8%Отстъпка до 31 август, валидна за всички нива от сертификатното ни обучение за гимназисти. Или се регистрирай тук, ако вече знаеш твоето ниво.