Интензивен курс по немски ниво С1

Интензивен курс по немски ниво С1

2016-09-15 20:17:33
Интензивен курс  по немски ниво С1

Не оставяй нещата недовършени! Нека знанията ти разцъфтят! Вземи последното С1 ниво по немски само за 3 месеца! Придай на твоите знания елегантната завършеност на добрия изказ. Защото с С1 ниво ще навлезиш в дебрите на горното ниво и ще стабилизираш всичко, което досега си научил, но... на по-висша степен. И ще научиш още много - лексика, граматика, изрази.....Така ще преминеш вече в света на добрите немскоговорящи, като ще можеш да говориш свободно по различни теми. Но ще можеш и да пишеш - сигурно, аргументирано, богато.

Курсът ниво С1 по немски във Виа Германика обаче е насочен пряко и към изпита ТестДаФ и неговия формат. Той е неговата подготвителна стъпка - стабилна и необходима. Непосредствено след цялото С1 ниво, разширено с допълнителните материали по нашата специална учебна програма, започва и тренировъчният курс за ТестДаФ за февруарската сесия.

И така за по-малко от 5 месеца ще можеш да се сдобиеш със сертификат за владеене на немски език, който ще ти отвори вратите на немските университети. От 1.10.16 до 10.02.17 - интензивно учене и стабилна подготовка. А след това можеш спокойно да градиш бъдещето си - с документа в ръка, който ще те направи уверен и добре планиращ.

Ако имаш вече взето В2.2 ниво, не се колебай! Обади ни се сега на тел. 0894 37 66 67. Присъедини се към нашата перфектна група! Да вземем сертификата заедно!

Още информация можеш да получиш тук.