Курс по немски за ученици с отстъпка 5 %

Курс по немски за ученици с отстъпка 5 %

2017-05-20 11:14:07
Курс по немски за ученици с отстъпка 5 %

Цели на Финансовата Подкрепа

С различните финансови стимули ние целим да подкрепим лоялните ни клиенти, защото уникалната ни сертификатна програма е дългосрочна. Затова и всички, които искат и ни се доверяват да я следват изцяло, получават:

1. Не само изключително качествено обучение по немски език / нещо рядко в наши дни в България /. Но и единствената в България възможност да учиш немски с цел вземане на сертификат и по-нататъшно следване в Германия/ Австрия.

2.  Цяла поредица абсолютно безплатни бонуси на изключително ниво и с пълна гаранция за успех. Те включват Специалната ни консултантска програма за следване в немскоезичните страни.

3.  А ако си наш курсист от А1 до С1, един цял курс ти излиза напълно безплатно благодарение на регулярната ни финансова подкрепа чрез различни видове отстъпки - ВСИЧКИ в интерес на лоялните ни клиенти.

Вдъхнови се за едно различно лято!

Ако вече си чул от приятели за нашата изключителна школа и искаш да се запишеш, възползвай се от Специалната ни оферта за ранно записване сегаАко не знаеш нивото си, ела в офисите ни да направиш напълно БЕЗПЛАТЕН и напълно достоверен тест. Ако го знаеш, запитването можеш да направиш с формуляра тук, като не забравиш да посочиш нивото си по немски език или се обади по телефона 0894 37 66 67. Не оставяй за последния мопмент. Вземи Голямата отстъпка 5% за ранно записване до 10 юни.