Немски език за начинаещи - виж курсовете тук

Немски език за начинаещи - виж курсовете тук

2018-09-07 19:33:29
Немски език за начинаещи - виж курсовете тук

Искаш да учиш немски език? И си абсолютно начинаещ? Ела във Виа Германика да учим немски заедно. Независимо каква е твоята възраст ние имаме курс за теб! Защото тази есен стартираме различни видове курсове по всичките ни учебни програми. 

Какви са предстоящите курсове по немски във Виа Германика?

1. За възрастни по програмата ни за разговорен немски за работното място курсът по немски за абсолютно начинаещи А1.1 започва на 5 октомври и ще се провежда 2 пъти седмично  в петък от 18 часа и в неделя. Седмичната натовареност е 8 уч.ч. До 23 ноември всеки курсист ще натрупа знания по 8 ежедневни теми, над 1000 думи!! и ще упражнява в редовно провежданите учебни часове учебния материал във формата на диалози, текстове за слушане или за четене, упражнения, тестове. Освен класическите начини за работа нашите курсисти ще могат да преговарят и учат с помощта на безплатно приложение на смартфоните си.

2. За гимназисти по програмата ни за получаване на немски сертификат за следване в немски университети Тест ДаФ курсът за съвсем начинаещи стартира на 29 септември. Той ще се провежда веднъж в седмицата по 5 учебни часа по график през уикенда. До 18 май всеки курсист ще вземе цялото А1 ниво с 12 теми, над 2000 думи и включена изпитна подготовка. Регулярни преговори, методически игрови методи, филми и специални събития по странознание ще мотивират и разширяват знанията на курсистите, а периодичните контролни и тестове ще помагат всеки да си открие навреме пропуските и да види своя напредък в истинска конкурентна среда.

3. За деца сме обявили 3 курса за съвсем начинаещи според тяхната възраст. Най-малките на предучилищна възраст или 1 клас започват на 5 октомври. Специалните занятия по метод специално разработен за тази възраст ще се провеждат 2 пъти седмично в петък и неделя. В същите дни ще бъдат занятията и за другата възрастова група - 3 и 4 клас. А за децата от прогимназията курсът за начинаещи ще се състои веднъж в седмицата - неделя сутрин.

И не забравяй: курсовете на Виа Германика винаги се провеждат с брой часове и взет учебен материал по Езиковата Европейска рамка без да се нарушават утвърдените от рамката степени. Освен това всички курсове по немски - дори за най-малките - са с комуникативна насоченост. Прилагането на знанията по немски става още в учебния час в жива реч.

Обади се на 0894 37 6667 за записване или пък направи запитване по имейла, с помощта на чата ни, по фейсбук или на всяка страница на нашия сайт. Възможностите са много, организацията ти е в твоите ръце. Ако искаш да учиш немски, направи го сега! А в случай, че не можеш  да идваш на присъствен курс, поръчай онлайн курс за съвсем начинаещи на online.viagermanika.com