Немски за Начинаещи през април

Немски за Начинаещи през април

2015-04-03 18:15:48
Немски за Начинаещи през април

Още в началото на Април Езиков Център Via Germanika стартира курс по немски за абсолютно начинаещи. Ако и ти искаш да разнообразиш пролетните дни или вечери с полезни уроци, знай, че ще научиш не само как да построяваш правилно изречение или как да реагираш на въпроси от ежедневието с адекватни отговори. Ти ще се запознаеш с типичното речево общуване и култура в бита и на работното място в Германия. И като начало ще можеш свободно да говориш по 7 теми, които се отнасят най-вече за теб и семейството ти. Но все отнякъде се започва, нали? Сигурно вече чуваш многобройните твърдения на всезнайковците, че "бъкел няма да научиш", че немският език е "много труден" и прочее. Разбира се готовите клишета са винаги лесни за употреба. Но реалността и упоритостта на много наши курсисти от 2001 година насам отдавна са опровергали тези изкривени представи. Ученето на езика е процес. Посещаването на едно ниво въвежда в езика и трупа знания в рамките на границите му. Естествено че за месец или два не започваш да говориш като на майчиния си език, но научаваш МНОГО! А в Езиков Център Via Germanika тези знания не остават записани само в терадките, а се прилагат практически. С постоянно правене на диалози или текстове за слушане. А не само на граматически упражнения. Ние в Езиков Център Виа Германика преподаваме интензивно, защото ценим времето на нашите клиенти. И знаем, че са ни избрали именно поради тази причина. Затова не ги разочароваме с бавно темпо, прескачане на уроци или пък намаляване броя на часовете. При нас се учи!

Ако и ти искаш наистина да учиш и знаеш, че ученето на език изисква от теб активност, инициативност и самостоятелна работа, ти си нашият идеален курсист! Ето какви са датите на курсовете ни по немски за начинаещи за април:

smiley Виа Германика София от 20.04.2015 година - удобен вечерен курс 2 пъти седмично.

smiley Виа Германика Бургас от 20.04.2015 година - вечерен курс 3 пъти в седмицата.

Ако ти е удобно, направи запитване удобно в сайта ни или направо се обади на телефони : 089 34 94 088 за София и 089 437 6667.  А ако всъщност се интересуваш за други нива, виж актуалния ни график за месец април тук. Не отлагай! Научи Немски с Нас!