Отстъпки и промоции

Отстъпки и промоции

Отстъпки и промоции

Общи положения

Езиков Център Via Germanika работи всеотдайно за каузата на добрата образованост. Качественото обучение, което предлагаме, разглеждаме като инвестиция в бъдещата професионална реализация на нашите клиенти. Ние, в Езиков Център Via Germanika уважаваме всеки, който иска със знания и умения да повиши стандарта на своя начин на живот. И демонстрираме това не само с ефективно организираните курсове по немски, имащи за цел получаването на задълбочени практически приложими знания. А и с подкрепяща промоционална стратегия от цели 4 вида отстъпки, насочена към нашите лоялни клиенти. Така те ползват не само абсолютно предимство при записването за езиков курс, но и специални отстъпки  достигащи до над 100 лв. на курс. Целта ни е нашите верни клиенти да се чувстват удовлетворени не само от изключителното овладяване на немския език, а и от специалното ни отношение към тях! 

Ето тук общите видове отстъпки и промоционални курсове, които обявяваме регулярно своевременно на сайта ни:

1. Редовните курсисти ползват винаги Отстъпка зa лоялност, която НАРАСТВА пропорционално на броя посетени курсове и непрекъснатостта на записванията.

2. Всички курсисти могат да се възползват от обявена Промоция за ранно записване за вид курс. Тя е валидна в публикуваните в сайта ни срокове при заплащане на цялата такса.

3. Серификатните курсове за ученици, както летни, така и есенни, ВИНАГИ имат срокове за специална Отстъпка за ранно записване достигаща до 8%. Тя е с натрупване към Отстъпката за лоялност.

4. Членовете на едно семейство / родители, братя, сестри /, които посещават курсовете ни в един и същи период, ползват още една, допълнителна отстъпка от 5%. 

5. Тези отстъпки са с Натрупване!

6. При определени поводи няколко пъти в годината се обявяват и Празнични промоции. Те са точно определени и изключват всички други отстъпки. Валидни са само за публикуваните на специалната ни страница за промоцията срокове и курсове.

7. От нас може да закупите и ваучер за по- необичаен подарък - курс по немски език. За определени в годишния календар дати пускаме и ваучери с намаление. Намалението важи за определените в условията срок.

Отделно от това към всичките ни учебни програми по немски език лоялните ни клиенти ползват БЕЗПЛАТНИ БОНУСИ от различен допълващ обучението характер. Те са точно описани в специалните раздели в тази категория. Отделете малко време за тях, за да прецените тяхната целесъобразност за Вас.