Разговорни Курсове по Немски за работа

Разговорни Курсове по Немски за работа

2016-09-20 07:47:16
Разговорни Курсове по Немски за работа

Започни през октомври - немски специално за възрастни по комуникативна учебна система, която изгражда знания и умения за работното място. Не само общ немски, а и пряко насочен към бита в Германия/ Австрия и необходимата комуникация за работа. Разбира се надграден по нива - от А1 до В1. Учебният материал върви плавно, леко, сигурно и се научава трайно. Защото всичко се упражнява веднага на практика! 

Колко ще научиш? МНОГО! Само за 1 модул - виж схемата ни на обучение тук - наистина ще усвоиш 1000 думи за 7 теми. Ще можеш да ги прилагаш в истински житейски ситуации! А нали целта на езиковите знания е точно такава: Да ги изпозваш за каквото ти трябват и когато ти потрябват.

Кои нива стартират? ВСИЧКИ!  От съвсем начинаещи до доста напреднали. Виж графика ни и ако не знаеш нивото си, ела на тест. Той е напълно БЕЗПЛАТЕН и е специално разработен за нашата учебна система. Затова е и точен. 

Дали да се запишеш? Ако искаш да научиш - не се колебай, обади се веднага. Защото обучението във Виа Германика е само групово. Така че запази твоето място Сега! Направи го директно по телефона оттук или чрез запитване оттук. Без формалности, без губене на време. Удобно за всеки.