Тренировъчен курс Матура по немски

Тренировъчен курс Матура по немски

Тренировъчен курс Матура по немски

Тренировъчен курс за матура

Този курс има за цел подобряване на изпитваните знания и умения на Държавния зрелостен изпит по немски език. Курсът упражнява всичките 4 части на зрелостния изпит – четене и слушане с разбиране, писане, граматика и лексика. Набляга се върху стратегиите и подхода при решаване на изпитните задачи, като се работи изключително по изпитния формат, упражнява се писането на отворени отговори и определянето на ключови думи, работи се целенасочено по структурата на съчинението. Установените пропуски в граматиката и лексиката се запълват с допълнителни упражнения. Целта е висок резултат на изпита.

Важна част от подготовката е изграждането на умения за работа с тестови задачи. Курсистите ни придобиват стратегии за правилно и бързо решаване на езиковите задачи, научават се, как да избягват най-честите грешки, как да анализират изпитните теми, как да работят за определено време- един много важен фактор за отлични резултати на изпита. Накрая на курса се прави 1 пробна матура.

Този курс е предназначен за дванайсетокласници със знания на ниво В2/ С1 по ОЕЕР, независимо къде са изучавали езика – в немски езикови гимназии, гимназии с разширено обучение по немски език или курсове. Работи се със собствени материали в малки групи. Така успяваме да постигнем висока ефективност на занятията.

Курсът е тренировъчен, т.е. тренира изпитните елементи и стратегии. Грешките се анализират, обясняват и коментират. Но нива на тези курсове не се покриват. 

Ако и ти не се задоволяваш с ниски резултати, а искаш да имаш много над 5,50, свържи се с нас сега! Прочети също, какво постигна наша курсистка на Матура по немски 2015 и защо.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *