Запиши разговорен курс по немски с голяма отстъпка

Запиши разговорен курс по немски с голяма отстъпка

2019-08-01 18:46:35
Запиши разговорен курс по немски с голяма отстъпка

Вече имаш работа в Германия/ Австрия? Но не говориш немски език. И знаеш, че така няма да можеш да работиш пълноценно и да изкарваш добри пари. Научи тогава немски  както трябва! При това сега на промо-цена. Избери Виа Германика – Езиковия център, който вече почти 20 години предлага качествени курсове по немски език според целите на клиента. Защото Виа Германика продължава да бъде единствената школа, която провежда курсове по немски първостепенно според това, къде и за какво ще се прилагат знанията по немски. И още: До 4 септември разговорните курсове по немски за възрастни са на промоция. Запиши се преди крайния срок с бонус от 8%. Довери се и ти на безспорния фаворит в областта на немския език Езиков Център Виа Германика.

Защо курсът по немски при нас ще ти свърши работа и на теб?

● Единствено Виа Германика работи с учебни системи по немски последно поколение специално за ежедневието и работното място. Модерни и актуални те предлагат сложните езикови знания подредено и достъпно. Така че няма да въздишаш страдалчески по трудната немска граматика.

● Единствено Виа Германика провежда истински комуникативни курсове по немски, на които придобитите в час знания се прилагат веднага в реч. Умението говорене е тяхна първостепенна цел. Така че да започнеш да говориш веднага.

● Единствено Виа Германика организира курсове по немски специално за възрастни без да смесва възрастовите групи. Така групите са хомогенни. А това прави ученето на немски още по-лесно.

● Единствено във Виа Германика ще намериш стройна организация на провеждане – с точна дата на започване и завършване на курса, ясна продължителност и дата на провеждане на изпита. Ти няма да чакаш да се събере група, а ще започнеш курса си по немски на определената дата.

● Единствено във Виа Германика работят само германисти с професионална квалификация учител. Помисли си: ако ти е развалена елинсталацията, ВиК-майстор ли ще извикаш? И за другите сфери е валидно – само образован специалист може да изнесе урока по немски професионално, т.е. така че да можеш да научиш!

Искаш ли да учиш немски, така че да ти свърши работа, избери Виа Германика. Никъде другаде няма да получиш толкова много знания. Затова не сравнявай цените по абсолютната им стойност, а по това какво ще получиш срещу парите, които плащаш. А и есенните ни курсове са с Мега отстъпка от цели 8%. Още подробности за разговорните ни курсове и отстъпките има на тази страница.

Виж тук графика на следващите ни присъствени курсове по немски за работа с начало 4 октомври. На телефон 0894 37 6667 можеш да се свържеш с нас, за да уточним детайлите по записването.