График Немски за възрастни

График Немски за възрастни

График Немски за възрастни

С оглед на настоящата ситуация изпълняваме разпоредбите на изпълнителната власт в България и с това допринасяме за ограничаване на разпространението на корона-вируса. Затова присъствени и дистанционни курсове не планираме, предлагаме дигитални на нашата онлайн платформа. Ако желаеш да учиш немски индивидуално, регистрирай се тук. 

Обадете се на 0894 37 6667, за да се консултирате за вида на нашите присъствени курсове по немски за възрастни, както и за начините на плащане и размера на отстъпката специално за Вас. Тази година записването за курсовете по немски е изцяло онлайн.

Курсовете са подредени по нива. А1.1 е за съвсем начинаещи. По време на официалните празнични дни занятия не се провеждат.

За още подробности за тези курсове можеш да се запознаеш тук с основната информация. За корпоративни курсове прочети тук.

Избра ли си подходящ за теб курс по немски? Тогава не се колебай, обади се на 0894 37 6667 още днес! Или направи запитване с формуляра по-долу. Запиши се в Немски Езиков Център Виа Германика. Защото ще проговориш немски и ти!

Научи Немски с Нас!

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари