Промоционален курс по разговорен немски

Промоционален курс по разговорен немски

2019-11-01 16:39:53
Промоционален курс по разговорен немски

От 6 декември в Езиков Център Виа Германика стартират 4 промоционални курса по разговорен немски с Коледна отстъпка. Курсовете са както за съвсем начинаещи, така и за напреднали. Всички са вечерни с провеждане в понеделник и петък от 18 часа.

Защо да се запишеш на курс по немски сега?

- Всички обявени курсове по немски са с Коледна отстъпка от 4%. Тя е валидна до 30 ноември и се начислява към другите видове отстъпки.

- По време на Коледните и Новогодишни празници естествено ще си свободен да празнуваш, защото ще излезеш във ваканция.

- От 6 декември сме обявили курсове по немски до В1 ниво. Промоционалните предложения обхващат нива А1.1, А1.2, А2.1 и В1.1. Не знаеш, кой е твоя курс? Решението е лесно - ела на тест в Немски езиков Център Виа Германика да уточним твоето точно ниво, за да се включиш в правилния за теб курс. Тестовете са безплатни и изключително прецизни. Обади се на 0894 37 6667, за да уговориш час за тест.

- След края на тези курсове ще имаш възможността веднага да продължиш със следващия, така че до края на април ще натрупаш солидни знания по немски. И най-вече умението да говориш.

- Обучението по немски за възрастни във Виа Германика винаги се е отличавало от масовите курсове по немски с практическия си характер. От една страна това се дължи на специално избраната учебна система, по която работим само във Виа Германика. В нея целият учебен материал е подреден около умението говорене без да страда развитието и на другите езикови компетенции. Резултатът е отличен за всички, които имат за цел да усвоят немския език за общуване на работното място или в ежедневието. При упражняването на преподадения материал може да се използва и безплатно приложение на смартфона. От друга страна ще ти преподават учители с квалификация да преподават немския език като чужд език. И които владеят активно комуникативната методика на чуждоезиковото обучение – единствената, която е давала и дава реален практически резултат.

Какво да направиш?

Обади на 0894 37 6667 сега. Не умувай дълго – възползвай се от празничната отстъпка и ще учиш немски в страхотната коледна атмосфера на Виа Германика, която ще те заплени и мотивира. А когато ухае на меденки, немският се учи мноооого по-лесно и бързо! Научи Немски с Нас. Сега на Коледна промоция. Графика на провеждане виж тук.