Езиков практикум по немски във Виа Германика

Езиков практикум по немски във Виа Германика

Практическият курс по немски: Говори Немски без страх!

Със сигурност се чудиш, какво ще правиш на този курс по немски. Защото той се предлага единствено и само в Езиков Център Виа Германика. Верни на нашата цел да сме полезни на клиентите си максимално и да им помагаме в цялостното овладяване на немския език, от миналата година предлагаме кратки практически курсове по немски с цел тренинг на умението говорене. Идеята и учебните програми са на главния ни методист Гинка Витанова.  

От 8 юли предлагаме на всички заинтересовани няколко езикови практикума поради изключително положителните отзиви от тях. Нивата са А2, В1 и В2, а учебните занятия дневни със солидната натовареност по 5 уч.ч на ден. Най-важното условие за участие е курсистите да са завършили съответното ниво. Освен това те трябва да искат наистина да говорят на немски. От опит знаем, че това умение е най-трудното от всичките 4 компетенции. Във Виа Германика обаче ще проговориш и ти!

Кое ще ти помогне да преодолееш т.нар. езикова бариера?

1. В типично немската обстановка на Виа Германика ще се отпуснеш и потопиш в езиковите ситуации

2. Умело формулираните задачи за говорене и речеви средства ще ти дадат тласък да желаеш да изразиш твоето мнение на немски. Ще успееш.

3. В приятелската неформална среда ще забравиш школските си притеснения.

4. Достатъчно часове на ден, за да се настроиш на немска вълна.

5. Кратко, но интензивно обучение с Голяяяям ефект.

6. И помни – в групата всички са твои приятели.

Искаш да се информираш още? Прочети тази статия в сайта ни. Ако ти харесва и отговаряш на условията, обади се и ти на 0894 37 66 67 в периода от 17.06 до 3.07. Или отправи запитване от сайта ни. Запиши се и ти на Езиков Практикум по немски, за да говориш немски без страх. Местата са ограничени. Курсистите на Виа Германика са на преференциални цени. За езиков практикум на ниво В2 прочети тази новина

КоментариОставете коментар

Невалидно

Невалиден