Немски за деца

Немски за деца

Немски за деца

Езиков Център Via Germanika предлага едно напълно РАЗЛИЧНО ОБУЧЕНИЕ по немски език за деца от 6 до 14 години с изключително гъвкав график на провеждане. 

Кое е различното?

* Единствено във Виа Германика курсовете за деца са в 3 възрастови групи. Така детето Ви учи по учебна система и с деца точно за неговата възраст. За Езиков Център Виа Германика възрастовата предпоставка е от изключително значение и затова само при нас може да намерите това важно за развитието на детето Ви възрастово групиране. Защото държим наистина на това учебният материал да е научим! 

*Работим със най-новите учебни системи специално за деца.  Тези учебни системи са различни за всяка възраст. Те са с модерно, изключително интересно съдържание и съвременен дидактически подход подходящ за децата от настоящото поколение. Игри, картотеки, видеа са само част от новите форми на работа. 

*Провеждаме ефективно обучение и за деца в предучилищната възраст и първи клас. Учебната система е изпитана и залага на устното учене без папагалско повтаряне на рими с непонятни думи. Поставят се основите на правилен комуникативен немски с помощта на забавни игрови подходи. Със специална методика, разработена от учители за деца специално в тази възраст.

*Курсовете ни ще започват 3 пъти в календарната година: есента, пролетта и лятото. Новите оптимизирани учебни системи, построени на модулен принцип правят ученето леко и плавно. Винаги вземаме ефективно един цял учебник. Така за кратко време натрупваме много знания: стегнато, с премерена натовареност и без да тъпчем на едно място.

С нетипичния, но изключително гъвкав начин на провеждане на курсовете по немски за деца целим да бъдем в услуга и на родителите и на децата при трудното съвместяване на училищните смени и извънучилищните занятия по интереси. Така даваме възможност да се планира сериозно обучение по немски за обозрим период, без мотивацията за учене да спада от съпътстващите учебната година трудности и промени.

Всички характеристики, станали запазена марка на качественото обучение в Езиков Център Via Germanika важат в пълна сила и за малките деца: при нас Вашите деца ще учат Немски в система, която да дава възможно най-много знания, да затвърждава и да надгражда, като се използва присъщата за децата любознателност и любопитство към непознатото като мотивиращ подход на учене. И както е типично за Езиков Център Виа Германика ние предлагаме обучение, при което курсистите ни да изпитват радост и удоволствие при ученето на немски език, а това означава при ученето въобще! Един много важен момент, който ние -педагози и родители - трябва да ценим, опазваме и поощряваме заедно!

Предстоящите летни курсове ще започнат на 3 юли. Курсовете по немски за всички възрастови групи са само за начинаещи. Както и досега цялото обучение за деца е само групово. Групите са малки с минималния за стандарта брой от 6 до 8 деца. С всички групи ще бъде взет целия учебник! До 20.05.19  включително можете да се възползвате от 5% СуперОтстъпка за ранно записване. Вижте графика.

Заинтригувахме ли Ви? Тогава прочетете подробностите за езиковата група и ниво, която е релевантна за Вас. За останалите въпроси отправете запитване с този формуляр по-долу. Или се обадете на 0894 37 6667. Не чакайте последния срок!

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Вашето запитване: *

Коментари