Сертификатни курсове по Немски

Сертификатни курсове по Немски

2018-06-14 12:50:07
Сертификатни курсове по Немски

Искаш да научиш немски стабилно и бързо? И да следваш в Германия? Ела тогава на курс по немски в Езиков Център Via Germanika! Все още разполагаш с 2 седмици, в които да решиш, дали да се включиш в летните супер интензивни курсове по немски за гимназисти с начало 4 юли. Защото за 2 х 13 дни ще си покрил цяло ниво по немски и ще си направил големия скок за следващото ниво с научени 2000 думи.

Но какво ще получиш?  

- Покриване на цяло езиково ниво по системата Витанова само за едно лято.

- Ежедневни занятия по немски, в които систематично ще развиваш всичките 4 езикови умения – слушане и четене с разбиране, говорене и писане не само с помощта на учебниците, а и на специално подбрани допълнителни материали – стандартни и мултимедийни.

- Текуща проверка на знанията, обобщения и систематизиране, за да може материалът да се затвърждава своевременно и да няма пропуски. Това означава, че ти ще се потопиш в реална чуждо езикова  учебна среда.  

- За кратко време независимо от нивото ще вземеш 2000 думи и изрази, подредени тематично и упражнени.

От огромна важност е, че ще имаш възможността да учиш изключително ефективно, защото  супер интензивните ни летни курсове създават немска атмосфера, в която да се потопиш. Така ще можеш да усвоиш амбициозния обем знания с неподозирана лекота.

И как ще се провеждат курсовете?

Летните курсове по немски език са за нива А1, А2 и В1 и се предлагат с ваканция по средата. Започваме на 4 юли. Занятията са всеки ден от понеделник до петък от 9.30 до 13.30 ч. Точните дати на занятията и ваканциите виж тук.

Езиков Практикум по немски 

За уникалното ни предложение за по-горните нива това лято прочети тук.

Желаеш наистина да научиш немски език задълбочено и трайно? И то в конкурентна среда, за да можеш винаги да правиш реална преценка за своите възможности и знания? Тогава Езиков Център Via Germanika е твоето училище по немски. Осмисли твоето лято с придобиване на практически знания. За да градиш бъдещето си!

Как да ни откриете?

Ако това предложение те заинтригува, обади се на телефон 0894 37 6667 за подробности. Записването може да стане и онлайн, попълвайки формуляра в сайта ни. Или пък в рамките на работното време на място в офиса на Виа Германика. Вижте местоположението тук.

Не отлагай повече! Свържи се с нас сега! Записваме до изчерпване на местата.