Крайният срок за ранно записване наближава

Крайният срок за ранно записване наближава

2018-05-11 16:12:56
Крайният срок за ранно записване наближава

Остават броени дни до изтичането на крайния срок за ранно записване за любимите летни курсове по немски език на бургаските гимназисти във Виа Германика. До 20 май включително може да се регистрирате за курс по немски нива А1 за съвсем начинаещи, А2 за малко напреднали и В1 за тези, които са усвоили вече елементарната степен на владеене на немския език с голямата МЕГАотстъпка от цели 8%. Не се колебайте! Цялото ниво ще вземете в бързо темпо, потапяйки се в напълно немска атмосфера всеки ден от понеделник до петък. И така САМО 13 учебни дни през юли и ОЩЕ 13 учебни дни през август с достатъчно ваканция по средата на курса за отмора на плажа. Страхотно е, нали? Прибавете към пова спестените средства от отстъпката, която е и с натрупване. Защото към МЕГАотстъпката начисляваме и отстъпките за лоялност или за обучение на повече от 1 член на семейство.

До 20 май с – 8%

Не пропускайте крайния срок за ранно записване, който е до 20 май (неделя). Вземете голямата отстъпка. Обадете се на 0894 37 6667 за информацията, която ви интересува. Уточнете час по телефона и елате в офиса, за да се консултирате за протичането на цялата подготовка по немски език от А1 до ТестДаФ лично с управителя и главния методист на Езиков Център Виа Германика г-жа Гинка Витанова. Направете собствен план за обучението на вашите деца и за следващите години.

Формат на провеждане

Летните курсове по немски за гимназисти са само сертификатни. Те започват на 4 юли и са суперинтензивни по форма на провеждане. Записването е за цяло ниво и учебната програма е същата като през учебната година. Още за програмата може да прочетете тук, а за провеждането това лято още информация за формата на провеждане и условията за отстъпки има в раздела летни курсове за гимназисти.

Работно време

В петък 18 май работим с удължено работно време до 19 часа. В неделя на 20 май работното време ще е до 13 часа. Не пропускайте страхотните курсове по немски от 4 юли. Потопете се в лятната емоция на Виа Германика 2 х 13!