Обучение по немски за възрастни ниво А1

Обучение по немски за възрастни ниво А1

2020-01-16 13:06:38
Обучение по немски за възрастни ниво А1

Курсовете по разговорен немски в Езиков Център Виа Германика са специалното ни предложение за възрастни, които си търсят ефективно обучение по немски за работа. Тази учебна програма е разработена от главния ни методист г-жа Гинка Витанова заедно с целия ѝ екип с цел да се оптимизира изучаването на немски в най-трудното умение – ГОВОРЕНЕТО.

От месец февруари започват 3 курса по разговорен немски за съвсем начинаещи ниво А1.1 - всички с отстъпка. Те са еднакви по  учебно съдържание. Различното е само различната форма на провеждане. Ако искаш да овладееш основите на немския език, проговаряйки, избери Виа Германика. И в курсовете ни по немски за съвсем начинаещи уменията Говорене и Слушане с разбиране са част на всичките уроци. Както често се шегуваме, ние започваме с Говорене веднага на немски още в първия час. Всички 8 теми, които ще овладеем в ниво А1.1 са актуални, със съвременна лексика и типични ситуации в днешно време. Към тях естествено ще вземем диалози с различни аспекти на темите и реплики, които се употребяват сега в немския език. Освен това има и различни текстове за четене и слушане, упражнения за произношение и иновативно приложение за учене на смартфона.

Защо във Виа Германика всеки курсист проговаря немски?

- Само във Виа Германика работим със специални учебници по немски за работа. Този начин на работа е продиктуван от целите за Изключителната ПОЛЕЗНОСТ на нашата услуга.

- Курсовете ни се водят от преподаватели филолози с методическа специалност за преподаване на чужд език. Затова те са в състояние да претворят новия начин на учене на чужд език в разбираем за всички език и отлични резултати на практика.

- Радваме се също, че учебната ни среда и продуктивните ни занятия по немски мотивират нашите курсисти да се подготвят старателно. За това работим усърдно вече почти 20 години.

Искаш ли и ти да се запишеш на курс по немски за съвсем начинаещи? Ако ти се учи, ще намериш курс във Виа Германика. Защото имаме цели 3 опции за теб – със сигурност ще откриеш удобната за теб. Всички започват през февруари. Виж графика тук и се обади на 0894 37 6667 веднага.