Записване за курс по немски с Отстъпка

Записване за курс по немски с Отстъпка

Записване за курс по немски с Отстъпка

Как да се запишете за курс по немски във Виа Германика? И как ще се начисли обявената отстъпка?

Лесно е - системата прави всичко за Вас!

Какво да направите?

 

За да се запишете за групово обучение по немски език във Виа Германика, трябва да следвате стъпките:

1. Най-напред трябва да се информирате за предстоящите курсове по немски. При нас те са разделени по възраст.

2. Изберете подходящия курс за Вас от обявените в момента / надяваме се да има такъв /. Всички курсове са по Европейската рамка и са съвместими с Вашето досегашно обучение по немски, ако сте за по-горна степен.

3. Прочетете, какво съдържат нашите курсове и с какво се отличаваме на пазара. Ако считате, че харесвате обучение, в което да сте активна страна, продължете нататък.

4. Вижте в графика точните параметри на курсовете - дни и час на провеждане, вид, цена с отстъпка.

 

5. Оттук нататък можете да се запишете по-долу с формуляра, за да запазите своето място в курса. Или да платите направо, така ние можем да се погрижим и за учебниците Ви. Плащането се извършва на платформата ни Онлайн Виа Германика с дебитна или кредитна карта или с банков превод.

6. Отидете направо в платформата ни Онлайн Виа Германика, за да се регистрирате / задължително имената и имейла на курсиста / и да изберете от списъка курсове Вашия онлайн курс с учител. Там срещу курса са посочени таксите. Тази цена не е с отстъпката. Ако сте регистрирани, избирате нов курс от Вашия профил.

7. С натискането на бутона за плащане отстъпката ще Ви се начисли автоматично. Ще платите толкова, колкото е указано в сайта ни. Следвайте указанията на платформата за плащане, бързо и уверено ще стигнете до края. Системата Ви изпраща автоматични имейли. 

С това за кратко време - бързо и лесно - сте записани за курс във Виа Германика с учител live.

 

  Важно: Моля запомнете си данните за вход, защото с плащането може да активирате Вашия курс по немски: учебните ресурси по уроци, както и информацията за Оnline Live курса са Ви на разположение. Имате и специален раздел за сваляне на работни листи. В профила си може да учите думите към урока, да се упражнявате …. На платформата ще правим и писмените тестове.

Контакт за всякаква информация и консултация: 0894 37 6667.