Интензивен курс по немски за ученици В1.2 +

Интензивен курс по немски за ученици В1.2 +

ЛЯТО 2024 - Ниво В1.2+ за ученици 12 - 19 години с ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 1 месец

100% синхронни занятия с квалифициран учител - филолог

 

Важно! Ниво В1.2+ по немски е подходящо за ученици над 15 години, които са завършили ниво В1.1+ /което следва след В1/ и искат да овладеят и горната степен на немския език. То е мостът към ниво В2 и дава нужната лексика и плавност на изказа, както и увереност за граматичните конструкции. 

То е подходящо и за тези ученици, които учат немски в училище като 1. чужд език, но имат пропуски, не могат да формулират добро изказване или пък в училище нивата не са били изграждани в система, а хаотично. 

Провеждане - курсът започва на 15 юни - събота. Часът на провеждане ще бъде уточнен след 1 май и ще бъде публикуван тук.

През месец юни ще се провежда 4 пъти - в двата последователни уикенда: 15.06., 16.06., 22.06. и 23.06.

През месец юли занятията започват в понеделник на 1 юли и са всеки делничен ден от понеделник до петък. Натовареност - 3 учебни часа на ден.

Дати - 15.06.24 - 19.07.24

Формат - супер интензивен присъствен онлайн формат по ZOOM с учител за целия курс - 100% синхронни занятия!!

Такса: 585 лв до 15 май с приспадната 10% Отстъпка за ранно записване 

Регистрация за курс -  Регистрирайте курсиста с формуляра по-долу. В полето със свободен текст напишете име и имейл на родител. На имейла на родителя ще получите информация за плащането и закупуването на учебниците.

Плащане - Внасянето на таксата е по банков път. След регистрация ще Ви изпратим на предоставения имейл банковата сметка за извършване на превод. Може да заплатите по 2 начина с 10% Отстъпка до 15 май:

- превеждане на цялата такса  = 585 лв

- разсрочено плащане на 2 вноски: 1. вноска  = 300 лв; 2. вноска до 15 май 2024 г = 285 лв

 

Допълнителен безплатен бонус - онлайн речник по уроци на курса, допълнителни упражнения, граматични презентации от учителя на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика. Активира се с плащането на курса.

Учебна система - Mit uns B1+ специално за младежи, извеждаща до изпит за сертификат по немски език за В1+. Учебникът е за цяло ниво. Вземат се уроци 1 - 6.

Тип обучение - качествено в малки групи до 8 души в мотивираща атмосфера. Всеки курсист има възможност да е активен в час и да развива своите умения Говорене - аргументация, дискусия, заемане на позиция, Писане, Разбиране на реч при четене или слушане.

Невключен в таксата е учебникът. Той се закупува отделно. Включени в таксата са учебните занятия с квалифициран учител, достъп до учебните материали към всеки урок на курса на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика, заключителните писмен и устен изпити и удостоверението за завършен курс.

Допълнителна информация: 

Ако имате въпроси, моля използвайте формуляра и формулирайте запитването си в полето със свободен текст. Ще Ви отговорим веднага.

Тест за определяне на ниво: Свържете се с нас моля за подробности.

Продължение на курса ниво В2.1 - ранно записване м. август