Немски за начинаещи във Виа Германика

Немски за начинаещи във Виа Германика

2017-09-23 16:12:38
Немски за начинаещи във Виа Германика

Тъй като във Виа Германика обучението по немски е според целите на обучаемия и неговата възраст, тази есен Езиков Център Виа Германика отправя следните предложения за курсове по немски за абсолютно начинаещи:

1. От 30 септември започва сертификатен курс по немски за гимназисти А1. Ще се провежда в събота по 5 учебни часа. Обучението е с включена изпитна подготовка и сериозна учебна програма. Вземат се над 2000 думи. Завършва с включени в таксата писмен и устен изпит. Курсът е с продължителност до 26 май 2018 г.

2. От 8 октомври започва курс по немски за деца от 5 до 7 клас. Той е за съвсем начинаещи и се води по нов вид учебна система, която е изключително мотивираща и за кратко време подава на малките учащи голям обем учебен материал, който те усвояват бързо и без проблеми. Занятията се провеждат 1 път седмично – в неделя – и продължава до края на първия срок. Взема се целия учебник и се покрива ниво А1.1.

3. На 13 октомври е стартът на курс по немски за възрастни. Той се провежда по най-иновативната учебна система за момента по немски език и всеки може след урока да учи допълнително ако желае и на своя смартфон. Занятията са в петък вечерта след работа и неделя преди обед. Седмичната натовареност е 8 учебни часа. Работи се най-вече върху уменията говорене и слушане. Темите и лексиката са насочени към комуникацията на работното място.

При интерес може да се обадите на тел 0894 37 6667 за още подробности. Записването за всички присъствени курсове е до изчерпване на местата. Присъственото обучение е само групово.

4. Старт всяка минута! Ако тези форми на провеждане не са ви удобни, запишете се тогава за онлайн курсовете на Виа Германика по авторския учебник на Гинка Витанова „Немският е лесен.“ На www.online.viagermanika.com всеки може да учи, когато и откъдето пожелае в индивидуална форма на обучение.

Не пропускайте своя шанс: Виа Германика предлага стабилно обучение по немски в удобни форми специализирано за всички възрасти в присъствена и дистанционна форма. Изборът е ваш.