Онлайн Немски с Празнична отстъпка

Онлайн Немски с Празнична отстъпка

2018-01-02 15:37:09
Онлайн Немски с Празнична отстъпка

Промоционалните предложения на Езиков Център Виа Германика не спират.

Грабни сега празничното намаление от 5 % за онлайн обучението по немски за начинаещи на Онлайн Виа Германика. То е валидно до 26.01.2018 г. Имаш почти месец на разположение, за да направиш поръчката за онлайн курс по немски ниво А1.1 за начинаещи с Празничния 5% Бонус и да се наслаждаваш на модерния онлайн самоучител на Гинка Витанова „Немският е лесен“. А после ще разполагаш с цели 40 дни, да научиш учебния материал от курсa трайно и да го преговориш. Един голям Новогодишен подарък от Виа Германика Online, от който само ще спечелиш. Защото доброто владеене на немски език винаги е от полза.

Какво да направиш? Следвай тези 6 лесни стъпки:

1. Влез в сайта www.online.viagermanika.com и се регистрирай. Става за 1 минута. Всички твои данни са защитени.

2. Ако вече си регистриран, влез в личния си акаунт с предоставените от теб данни: потребителско име и парола.

3. Прочети информацията в сайта за начина на обучение. Разбери, как ще учиш немски език и какво включва курса А1.1.

4. Обърни внимание, че обучението по немски в Онлайн Виа Германика е изцяло автоматизирано и ученето зависи само от теб. Няма учител по Skype, няма групови занятия.

5. Избери от списъка с курсове Курс А1.1. Поръчай го до 26.01.18 и системата ще ти начисли 5% отстъпка върху таксата. Ще видиш и намалената окончателна сума, която трябва да заплатиш по банков път.

6. Когато парите влязат в сметката, системата ще активира твоя акаунт и ще те уведоми за това. От този момент ще разполагаш с цели 40 дни да научиш материала от курс А1.1. Страхотно, нали?

Помни, че отстъпката е до 26.01.18. И че разполагаш с Уводен Демо курс, който продължава да бъде напълно безплатен.

Наслаждавай се, че ще учиш немски напълно свободно, когато ти е удобно, в рамките на 40 дни. Но не накъсано и хаотично, а в стройна система и с обяснения на български език. През цялото време ще получаваш и конкретни съвети, как да учиш по-ефективно, лично от автора на системата Гинка Витанова.

Грабни твоята Празнична отстъпка още първия ден! Поръчай без да се бавиш веднага и учи срещу 5% по-ниска такса цели 40 дни. Възползвай се напълно от Празничната ни промоция за Онлайн обучението по немски на Онлайн Виа Германика по случай настъпването на Новата година. Започни сега!

Update cookies preferences