Последни Курсове по Немски

Последни Курсове по Немски

2017-03-21 19:53:58
Последни Курсове по Немски

На 28 март започват последните пролетни курсове по немски за възрастни на Виа Германика. Не отлагай за пореден път, запиши се още днес и и до средата на месец май вече ще си приключил курса. Но не формално, а с печалба от 8 модерно направени урока, в които лексикалното богатство е представено плавно, иновативно и същевременно с достатъчно голям обем! А ти нали затова се записваш да учиш немски - за да научиш максималното и да проговориш още от първия урок. Във Виа Германика ще успееш! Ето защо:

1. Защото ще учиш по най-модерната учебна система по немски в момента - една изключително важна предпоставка за лесното и бързо учене. Тъй като всяка нова учебна система е в пъти по-добра от старите.

2. Освен това езикът е пъстър, жив, АКТУАЛЕН, с употребяваните в момента фрази и изрази, които отразяват днешни ситуации, а не архаични такива от преди 20 години. Но това не е всичко.

3. Ти ще учиш с преподавател филолог, който умело ще те води напред, правейки нещата още по-лесни.

4. А вкъщи ще можеш да упражняваш важните неща на твоя таблет или смартфон и да проверяваш колко си напреднал с помощта на интересни задачи с помощта на новите технологии. 

Обади се на телефон 0894 37 6667 и се запиши още днес. Курсовете, които започват, са нива А1.1 за съвсем начинаещи, А1.2 за малко напреднали и А2.1. Всички нива се провеждат във вторник и четвъртък от 18 часа. Ако си учил немски, а не знаеш нивото си, ела в офиса ни на ул. Македония № 26 и направи тест напълно безплатно. Така ще можеш да запишеш точния курс при нас! Ако знаеш своето ниво или си начинаещ, можеш да се запишеш и онлайн тук. Направи го сега!