Интензивен летен курс по немски А2

Интензивен летен курс по немски А2

2018-06-07 12:19:39
Интензивен летен курс по немски А2

Искаш да учиш немски системно и да надграждаш без пропуски? Запиши се тогава на курс по немски език в Немски езиков Център Виа Германика това лято. Ако вече си преминал първото ниво и имаш солидните 2000 думи зад гърба си, продължи своето обучение с ниво А2. Така ще завършиш за много кратък срок началната степен в езиковото обучение според Европейската Езикова Рамка.

Кога се провежда курсът по немски ниво А2?

Началото е в сряда 4 юли в 9.30 часа. Бързо, стегнато и компактно обучение всеки делничен ден в този период от юли и август. Потопи се и ти в света на немския език във Виа Германика и учи немски комфортно и с отличен резултат.

Как да се запишеш?

Ако не знаеш нивото си по немски, ела в Езиковия център да направиш тест, който точно ще те разпредели според нашата учебна програма. Обади се на 0894 37 6667, за да си уговориш удобен за теб час. След като знаеш точното си ниво, можеш да подадеш молба за записване за курс. До четвъртък – 14 юни – целия ден е валидна промоция от цели 5% - използвай я. Запиши се в срок.

Какво ще получиш?

Подредени системни знания и умения по немски език ще бъде резултатът ти от обучението във Виа Германика. Към това ще получиш и изпитна подготовка за това ниво по всички езикови умения. А и подарък – изненада!

Какво да направиш?

Не се бави, позвъни на телефон 0894 37 6667 веднага. Или се запиши онлайн оттук. Ако нивото ти е над В1 - ето какво е нашето страхотно лятно предложение - последвай този линк.