Немски за деца 5-7 клас

Немски за деца 5-7 клас

Немски за деца 5-7 клас

Немски за деца от 11 до 14 години

Сега с 5% Отстъпка за ранно записване до 20.05.

Виа Германика предлага специални курсове за деца от 5 до 7 клас. В тази възраст младежите учат най-непринудено и затова особено ефективно един от друг и един със друг. Това ги прави самостоятелни и уверени. Затова сме подбрали учебна система, с помощта на която нашите курсисти ще учат заедно с група връстници- главните герои в учебника. Те ще ги придружават по време на уроците и ще им показват немското ежедневие чрез забавни истории, филмчета, игри. Така във всеки модул нашите курсисти ще изживяват езика съвсем директно заедно с един от героите. А да учиш с връстници действа мотивиращо, доставя удоволствие и прави непознатото лесно. Така постепенно се заражда приятелството, а то прави учебната атмосфера неописуемо приятна. 

Как учим немски в тази възраст?

Учебната ни програма за деца от 5 клас включва нивата А1 и А2 по модули. Избраната от нас учебна система е най-новата на пазара и е изключително ефективна по отношение на натрупването на актуални знания и формиране на езикови компетенции в ранна възраст. Равностойно се упражняват всичките 4 умения – четене и слушане с разбиране, писане и говорене в диалогична и монологична форма. Прогресията на лексикалните и граматични елементи е добре премерена и мотивира към активно участие в учебния процес и защото се представя от гледната точка на тийнейджъри. Така езикът става непосредствен, ситуациите автентични, ученето изключително мотивиращо особено при активните умения говорене и писане. Напредването в езика е с много добро темпо.  

И още....

За затвърждаване и задълбочаване на знанията има специални видеа, игри от различен тип, класически упражнения в работната тетрадка, включително и фонетични! с диск. Преговорът и тестовете следват на равни интервали. Резултатите от тестовете се отразяват в специална информационна карта за успеваемостта на всеки ученик.

Обучението е само групово и се провежда по обявения в графика начин. То е изключително комуникативно насочено. 

Какво е необходимо?

Учебната система се състои от учебник и работна тетрадка с диск по модули. Всяко ниво е разделено на 2 модула. Учебникът извежда до сертификати по немски за деца.

Кога ще учим?

Започваме на 3.07. / сряда/. Занятията  са интензивни, ще се провеждат всеки делничен ден х 4,5 учебни часа на ден. Събота и неделя не се учи. До 20.05 записването е с 5% Отстъпка. Курсът е само за А1.1, т.е за съвсем начинаещи. Курсът завършва на 18.07. 

Колко учебен материал ще усвоят вашите деца?

За всеки модул независимо от нивото децата ще навлязат в света на немския език с помощта на 9! урока и 3 преговора. Взема се материала от целия учебник и учебна тетрадка! Както е типично за Езиков Център учебниците, с които работим, дават задълбочени знания и са максимално богати и актуални спрямо лексиката. За да могат децата Ви да проговорят реален немски, типичен и за възрастта им, а не архаично-учебен.

Как ще се провежда курса?

Курсът ще се провежда 5 пъти седмично. Обучението е само групово. 

Възраст

Продължителност

Ниво

Форма

К3 - 5-7 клас

3.07.2019 - 18.07.2019

А1.1 начинаещи

дневна

Ако искате и Вашето дете да учи съвременен немски и това да го радва, свържете се с нас сега! Отправете запитване с формуляра тук, обадете ни се по телефона или направете запитване в тук в сайта ни. Очакваме Ви! Графика може да видите тук

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Вашето запитване: *

Коментари