Курсове по немски за ученици

Курсове по немски за ученици

Курсове по немски за ученици

Немски Езиков Център Виа Германика предлага интензивни курсове по немски само за ученици с включена изпитна подготовка по всички умения включително Говорене.

- Тези курсове започват 3 пъти в годината - есента (септември - октомври), зимата (около втория срок) и през лятото (юни).

- През учебната година продължават 2 месеца, през лятото само 1 месец.

- Ние създаваме условия за надграждане на знанията и винаги предлагаме следващото ниво за продължение. Причината е, че курсовете имат сертификатно съдържание и за нас е важно курсистите ни да напредват бързо, без дълги прекъсвания, за да имат време да изградят нивата В2 и С1.

- Цялото обучение по немски за ученици, което обхваща всички нива от А1 до С1, се провежда онлайн 100% с квалифициран учител - филолог в реално време по ZOOM.

 

И предстоящите курсове по немски за ученици в Немски Езиков Център Виа Германика са насочени към младежи от 12 до 19 години. Следващият старт е на 5.10.2024 г. Включването в курсовете е с 12% Отстъпка за Ранно Записване до 5.08.2024 г.

 

Какво е най-важното за обучението ни по немски за младежи? 

Ние считаме, че всеки учебен процес по принцип трябва да изгражда практически умения за бъдещето на младите хора. Обучението по немски за младежи във Виа Германика е една трайна инвестиция в утрешната им реализация в двояк план: 

 

1. Те проговарят немски плавно и ситуативно коректно, учат да анализират текстове и да аргументират мнение, да сравняват съдържание и да прилагат изпитни стратегии.

2. Към това те придобиват и допълнителни дигитални и презентационни умения, така необходими във времето на изкуствения интелект, в което те живеят и ще работят.

 

Именно тази концептуална основа формира 10 най-важни характеристики на обучението ни по немски за ученици:

➠ 1. То е сертификатно по насоченост и се провежда по най-съвременните учебници по немски с учебен материал за 1. чужд език. 

➠ 2. Учебниците са специално за ученици, с теми и ситуации близки до тяхното ежедневие. Затова съдържанието е мотивиращ фактор за бързото им проговаряне.

➠ 3. В учебната програма е включен тренинг по нива на изпитни стратегии с материали от различни изпити по немски език за езиков сертификат. Това включва и умението говорене.

➠ 4. Организацията на учебните занятия е изцяло съобразена с учебната година и месеците на натовареност в нея, както и ваканциите.

➠ 5. За 100% усвояване на учебното съдържание сме създали подкрепящи учебни ресурси по уроци в собствената ни образователна платформа Онлайн Виа Германика. В организацията на обучението е включена и подготовката на учениците с тези материали, които са разпределени в 4 раздела. Така автоматизацията на знанията става пълна.

➠ 6. В обучението активно се използват професионално изработени видеа, презентации, филми, аудио записи, включително за произношение, към учебната ни система. Учениците разполагат с тях през цялото време на обучението си.  

➠ 7. Внасянето на таксата е по модули, като към отстъпката за ранно записване нашите курсисти получават за следващ курс допълнителна отстъпка за лоялност.

➠ 8. Обучението ни по немски е надграждащо - след всеки завършен курс предлагаме следващото ниво. Между курсовете сме предвидили ваканции. Така осигуряваме непрекъснатост в изучаването на немски език, но с необходимите паузи за почивка и рефлексия.

➠ 9. Курсовете ни по немски за ученици са в присъствено - виртуална форма с компетентен учител - филолог в реално време. Те са достъпни за всички, които държат на качество в обучението и много стабилни знания. Провеждат се по ZOOM.

➠ 10. С тази форма на обучение учениците придобиват допълнително и така необходимите им дигитални умения. По време на целия учебен процес те се потапят в онлайн формата, който е бъдещето и на всички изпити за езиков сертификат по немски. Още от първо ниво работим с онлайн материали, включително за развиване на новата изпитна задача гледане и слушане с разбиране.

 

Така обучението по немски за младежи във Виа Германика има и принадена стойност.

Курсистите ни научават не само немски, учат се не само да анализират текстове и аргументират мнение, но се научават да работят и дигитално. А това е също една изключителна полезна инвестиция в тяхното бъдеще.

Всичко за предстоящите курсове по немски за ученици 6 - 12 клас и обявените нива може да прочетете на специалната страница. Ранното записване е с отстъпка и гарантира място в групите ни.

Ако проявявате интерес, направете запитване с формуляра по-долу. Ще ви върнем информация веднага. Или се обадете на 0894 37 6667.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *
Update cookies preferences