Не пропускай Празничната ни оферта 3х1

Не пропускай Празничната ни оферта 3х1

2024-05-15 21:53:31
Не пропускай Празничната ни оферта 3х1

Като образователна институция за нас във Виа Германика 24 май е най-светлият български празник. На него ние отбелязваме не само уникалния ден на българската азбука, но и на книжовността и свързаното с нея просветителство, цивилизованост и напредък чрез образование и знание! 

По този случай сме подготвили ПРАЗНИЧНА ОФЕРТА 3 х 1 на всички курсове които предлагаме в момента. Офертата е валидна 3 дни: на 24 май, 25 май и 26 май.

 

С 5% Празнична Отстъпка на тези дати можете да се включите в:

1. предстоящите курсове по немски за ученици от 15 юни. Те се провеждат онлайн с учител. Стартираме различни нива за начинаещи и напреднали. Всичко за тях може да прочетете на специалната ни страница Летни курсове по немски за ученици.

2. онлайн курсовете по немски със специалния самоучител по немски за начинаещи “Немският е лесен”. Уроците в самоучителя са практически насочени с много упражнения, текстове за четене и слушане, аудио-речници за лесно учене на думите. Той е в дигитална форма, за да опазваме природата.

 

За който и курс да се интересувате, може да го поръчате и заплатите лесно с карта или банков превод на нашата учебна платформа Онлайн Виа Германика.

И отстъпката с натрупване за повече от 1 курс остава валидна. Поръчай курс по немски с Празнична Оферта 3х1!

 

Update cookies preferences