Курсове по немски във Виа Германика - модерната класика

Курсове по немски във Виа Германика - модерната класика

2021-07-18 15:44:20
Курсове по немски във Виа Германика - модерната класика

В юбилейната 2021 година в Немски Езиков Център Виа Германика вече започна ранното записване за есенните курсове по немски за ученици от 8 до 12 клас. До 25 септември или до запълване на бройките записването е с юбилейната Мега Отстъпка от цели 20%. То може да стане по телефона на 0894 37 6667 или онлайн на официалния сайт на Виа Германика с помощта на формуляра за записване. Промоционални са всички обявени курсове по немски за ученици в 5 нива по ОЕЕР. За есенните ни курсове с юбилейната промоция и условия за записване може да се информирате тук. 

 

Коя е обаче другата причина да изберете курс по немски във Виа Германика освен огромната отстъпка? Какво е различното от масово предлаганите многобройни курсове в страната? Отговорът е кратък: МОДЕРНАТА КЛАСИКА!

Немски в познат класически вариант

 

В какво се изразява класическата същност на нашите курсове по немски?

  основават се на нова, но позната вече на всички методика на чуждоезиковото обучение

надграждат знания в стройна система

изискват активна подготовка на домашни работи

стимулират лична активност в учебния процес

имат традиционно голям обем, за да може да се изгради спиралата на успешния учебен процес на Виа Германика - преподаване, първично затвърждаване, вторично затвърждаване, прилагане на знанията, тестване.

 

Спазването на стъпките на учебния процес за превръщане на знанията от пасивни в активни е характерен стил на работата във Виа Германика и важно условие за усвояване на огромния учебен материал на всяко ниво по умения и знания. 

Затова курсовете ни по немски са класически, а това означава: 

без странни непотвърдени методики,

без фрагментарност в подготовката,

без съкращаване на учебния материал,

без пасивност в час,

без прескачане на продуктивните умения говорене и писане - най-трудоемките в чуждоезиковото обучение. 

 

Немски в модерна дистанционна форма

Това класическо съдържание на нашите курсове по немски вече поднасяме в модерна онлайн форма.

Причините произтичат от времето, в което живеем:

 

новото поколение курсисти е дигитално, старите форми са му скучни и демоде, затова учебният процес не може да е ефективен.

тази форма е безопасна и достъпна независимо от мястото на пребиваване. Пътуванията и мястото на живеене са без значение и без допълнителни разходи.

изградени с формите на дистанционното преподаване курсовете ни са изключително компактни, подготовката на курсистите е ефективна, а изпитванията ни изграждат дигиталните умения за недалечните онлайн езикови изпити.

учебниците, с които работим са от най-ново поколение, с електронни варианти, допълнителни безплатни интерактивни упражнения, медийни форми от най-различен вид и актуален немски за възрастта на курсистите. Всичко с най-добро качество!

курсистите ни печелят много свободно време - нали не се налага да пътуват до Езиковия Център! Но и имат свободата да избират обучение според своите представи и учебното съдържание, а не според това, дали могат да стигнат до физическия адрес.

 

Защо да се включите?

 

Качественото обучение по немски в днешно време вече не може без онлайн форми! Трябва всички и курсисити и учители да сме в крак с времето и да не предлагаме овехтели форми за учене. Защото младото поколение не може и не иска да учи с тях. Вижте графика на есенните курсове, за да се уверите, че ще напредваме бързо и стабилно!

С Виа Германика просто ще учите немски задълбочено и сериозно по актуалния за съвремието начин. Той е най-подходящият за настоящите ученици, в която всеки може да извлече допълнителни дивиденти за себе си, стига да иска! Предимствата на дистанционните ни курсове по немски са изложени и в тази статия. Прочетете я тук.

Записването онлайн е възможно винаги - 24/7 - направете го днес с този формуляр. И не забравяйте крайния срок за записване с Юбилейната Мега Отстъпка - 25.09.21!