IELTS

IELTS

Тренировъчен курс за IELTS

IELTS е стандартизиран изпит по английски език за чужденци. Той се администрира от Британски съвет, IDP:IELTS Australia и изпитния отдел на Университет Кеймбридж. Признат е от всички образователни институции в света, както и от държавни агенции, работодатели и професионални организации. Именно този изпит признават университетите в Германия при кандидатстване за специалности с английски език или за специалности, които изискват владеене и на английски език, заедно с немски като основен академичен език. Затова ние предлагаме тренировъчен курс за академичния модул на изпита IELTS. Изпитът се провежда в България веднъж месечно и всеки негов компонент се оценя в скала от 1- 9 (Expert User), след което се закръгля обща оценка. Информирайте се на страницата на Британския съвет www.britishcouncil.org своевременно за точните дати на регистрация и провеждане.

Изпитната ни подготовка за IELTS цели запознаване с формата на изпита. Обучението е интензивно. То включва езиков, тематичен и психически компонент, тъй като изпитът проверява не само степента на владеене на английски език, но и общата култура и психическата устойчивост на изпитвания. По време на курса ние целенасочено и детайлно тренираме типовете изпитни задачи на 4те изпитни елемента - четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорене. Курсистите ни придобиват стратегии за правилно и бързо решаване на езиковите задачи, научават се, как да избягват най-честите грешки, как да анализират изпитните теми, как да се справят с непознатите думи. И още - научават се да работят за определено време- един много важен фактор за отлични резултати на изпита. Накрая на курса се правят 2 пробни изпита.

Обучението се провежда по най-добрите британски учебни помагала и материали за този изпит. Занятията са организирани в групи от 8 – 10 души, за да гарантираме ефективен учебен процес с отлични изпитни резултати. Продължителността на подготовката е от 2 до 3 месеца, в зависимост от интензивността на занятията.

Предпоставка за записване в курса е завършено В2/ С 1 ниво ( Intermediate/ Advanced). С помощта на поместения в сайта ни входен тест може да се ориентирате, какво е Вашето ниво. Нивото нa предварителните Ви знания ще определи и крайната Ви обща оценка. Затова е важно да знаете предварително изискванията на университетите.

Тренировъчният ни курс е изцяло съвместим с датите на изпитите за IELTS , които може да видите на официалната страница на Британския съвет. Той се провежда непосредствено преди изпита и е естествено продължение на цялостната ни учебна програма за ученици.

Име и фамилия: *
Роден на:: *
Телефон: *
Имейл: *
Вид курс по немски: *
Вашата регистрация за ниво и дата на курса: *
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *