Курсове по немски с мега отстъпка за всички

Курсове по немски с мега отстъпка за всички

2020-07-22 17:58:01
Курсове по немски с мега отстъпка за всички

Не се бави, вземи отстъпката и ти! Присъствено обучение по немски за деца, ученици и възрастни с допълнителна 7% Мега Отстъпка за всички курсове и възрасти. Промоцията си заслужава!

Есенните курсове по немски за всички нива и възрастови групи в присъствена форма вече са обявени на официалната страница на Немски Езиков Център Виа Германика. Ако и вие искате да платите по-малко, а да получите големия обем знания по немски във Виа Германика, запишете се за курс по немски език до 20.08.2020 независимо от вида на курса. И вземете голямата отстъпка за ранно записване, която при нас СЕ ПРИБАВЯ към другите валидни постоянни отстъпки.

Защо да побързате да се запишете на курс по немски? Нали започват чак през септември?

Ето 5 важни причини за записване за курс по немски във Виа Германика веднага:

Немски стил на обучение с немски стил на организация

Цялостната организация на обучението по немски език във Виа Германка винаги се е случвала в немски стил. Затова и обявяването и ранното записване на курсовете по немски традиционно е с месеци по-рано. Ние сме доказали, че добрата организация предхожда отличното провеждане на курсовете по немски от наша страна. Но тя създава и правилни учебни нагласи в курсистите ни. А това са важни предпоставки за успешното завършване на обучението по немски с максимум знания – 2 неща от първостепенно значение за фирмената политика на Виа Германика.

Отлично и безопасно обучение по немски – малък брой курсисти

Тази година като част от противоепидемичните мерки броят на участниците в 1 учебна група ще бъде ограничен. Немски Езиков Център Виа Германика никога не е провеждал масови общи курсове по немски, но сега бройката ще бъде допълнително редуцирана с цел безопасност.

Елитен учебен център – ограничен капацитет

Учебната база на Виа Германика предоставя на курсистите си отлични учебни условия. Учебните зали са с достатъчна големина, височина и обем, за да може да се осигури и безопасна среда в новите условия на пандемия. Но е с ограничен капацитет, който сега по решение на управителя ще се намали още. Разгледай учебния център в галерията.

Отстъпки + Отстъпки + Отстъпки

Ранното записване за курс по немски има специална Мега Отстъпка, която е с натрупване. Тя НЕ изключва другите отстъпки за лоялност и членове на 1 семейство, а се прибавя към тях. Наистина си струва да я ползвате. С това ние ви поощряваме и финансово да продължавате обучението си по немски и в по-горни нива, за да можете да се възползвате от знанията си по немски език всякак.

Учебниците

В Немски Езиков Център Виа Германика работим със специални учебни системи за присъствената форма на обучение, които са модерни, комуникативни и технологично обезпечени. Те са с акцент върху езиковите умения и особено говоренето, което играе голяма роля при бързото прилагане на езиковите знания. Но повечето от тези учебници не се продават в България. Затова за всички, които се запишат навреме, те ще могат да бъдат осигурени.

Влез на графика на предстоящите курсове по немски във Виа Германика, избери подходящия за теб и се запознай със съдържанието на твоя курс. За всички видове по възрасти има отделна информация.  После следвай стъпките за онлайн записването. Телефон за връзка – 0894 37 6667.

Обади се навреме! Обади се днес!

Update cookies preferences