Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Сертификатни суперинтензивни летни курсове по немски език за ученици по системата Витанова са с гъвкава лятна програма - едно предизвикателство за теб с резултати по- добри от очакваното! И ако се питаш: Море или немски? ИЗБЕРИ И ДВЕТЕ! Защото Езиков Център Via Germanika го прави възможно! Нашата уникална програма за лятото е толкова оптимизирана, че нито ще се отегчиш от учене, нито ще се лишиш от плажа. Тя обхваща всички 6 степени по сертификатната ни учебна програма. Учебното съдържание и броят часове е еднакъв с тези през учебната година.

smiley И тази година летните курсове по немски по системата Витанова започват на 1 юли 2015 г и свършват на 3 септември 2015. НО! Както и досега занятията са организирани през юли и август с ваканция от 1 месец по средата на курса.  Ето как:

Начало на курса - 1.07.2015 г. сряда - 17.07.2015 г. петък.

Ваканция: 18.07.2015 г. - 16.08.2015

Продължение на курса: 17.08.2015  г. понеделник - 3.09.2015 г. четвъртък

Учебни дни са всички през седмицата - събота и неделя са неучебни. Занятията са или сутрин от 9.30 до 13.30 с почивката или от 14 до 18 часа. Тази натовареност страшно подпомага ефективното потапяне в ежедневна немска среда - напредването е сигурно, трайно и интензивно. Но определено това обучение е за курсисти, които обичат да учат МНОГО и БЪРЗО. Записването е само за цял курс!

smiley И сега ИЗНЕНАДАТА! Всички, които се запишат до 30 април включително, ще ползват 8% ОТСТЪПКА от таксата на курса. Записалите се до 31 май ще получат 5% ОТСТЪПКА, а до 15 юни 2% ОТСТЪПКА! Отстъпката е валидна при подаване на молба и заплащане на цялата такса в посочените срокове. Тези отстъпки са с натрупване и НЕ отменят отстъпките ни за лоялност или едновременно обучение на повече членове на едно семейство!

Заинтригувахме ли те? Питаш се обаче, дали курсът по немски може да съсипе лятната ти ваканция? Нали поне през лятото искаш да се освободиш от училищните тегоби! Със сигурност такива  мисли минават през главата ти, но щом четеш тези редове, ти всъщност вече не робуваш на тези еднотипни училищни клишета. Защото курсовете в Езиков Център Виа Германика  са една приятна лятна емоция! Но може ли ученето на немски език да е и приятно? От 2001 година ние отговаряме така:

yes Да! Защото само за 6 седмици през лятото вземаш едно цяло ниво. При това има време да се насладиш на безгрижното лято без ограничения – графикът ни е предложен всъщност от ученици! Така че през лятото имаш 2 в 1: весела ваканция и задълбочено учене.  Курсовете са интензивни и знанията се трупат стремглаво – и то в истинска немска среда! Приятно е, защото напредъкът е бърз, стабилен и удовлетворителен, а учебните часове – неусетни! А и ваканцията си е факт!

 yes Да! Защото ученето принципно е забавно предизвикателство на ума. Нашият  учебен процес превръща курсиста в активен участник  на случващото се в учебната зала: ти ще изразяваш мнение  по определен проблем, ще описваш събития, ще разказваш, ще водиш диалози …  на немски естествено. Редуването на сериозни и забавни, игрови и тестови елементи правят обстановката непринудена, контакта спонтанен, атмосферата в час – предразполагаща за работа.  Мултимедията е част от нашите занятия, също както и забавните четива за традициите и бита в Германия/ Австрия. А игрите и филмите несъмнено са развлечения!

 yes Да! Защото в Езиков Център Виа Германика ще учиш в комфортна обстановка, ще завържеш нови приятелства с младежи на твоята възраст и с близки до твоята цели, ще ти преподават хора, загрижени за твоята успеваемост. Все обстоятелства, благоприятстващи учебния процес, превръщайки го в приятна емоция с полезни резултати. 

Но ние не спираме дотук: yes Като курсист ти си специален клиент на консултантската ни програма за следване в Германия/ Австрия. Ние можем своевременно да ти помогнем да планираш твоето бъдеще и да се замислиш над важни въпроси, тъй като знаем точните отговори на твоите въпроси. И ако вече си мислил за своето бъдеще и си планирал да следваш в Германия/ Австрия, с курсовете на Езиков Център Виа Германика  визията ти може да стане реалност. Защото за тази цел ти трябват истински знания и отличен сертификат по немски. А изпитната подготовка за всяко ниво е неразделна част от цялостното обучение, което извежда до ТестДаФ.  Така че да превърнеш 6 седмици от дългото лято в ценни реални знания, които винаги можеш да използваш като капитал е нищожна инвестиция, но с дългосрочни дивиденти.

Харесва ли ти това предложение? Можеш да си сред нашите прекрасни избраници, за които ученето не е тегоба и да се възползваш от нашите отстъпки за ранно записване! Ще се радваме да работим за твоите цели. Свържи се с нас сега.

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *