Отстъпките продължават! Запиши се за курс по немски

Отстъпките продължават! Запиши се за курс по немски

2023-09-05 20:15:36
Отстъпките продължават! Запиши се за курс по немски

В Немски Езиков Център Виа Германика всички курсове по немски все още са на промо цена. Въпреки че сроковете за Ранното Записване изтекоха, от 1 до 15 септември можете да се възползвате от 5% отстъпка “Отново на училище”.

Защо да се запишете на нашите курсове по немски? 

Краткият отговор е: Защото ще се научите за кратко време да разговаряте, да разбирате различни източници, да натрупате лексика и знания за свързването ѝ в реч. 

А нали именно заради това се учат чужди езици!

Но към краткия отговор ще прибавим и друга важна причина, а тя е организацията на курсовете.

Ще цитирам наш курсист, който ни благодари за успешния курс по немски с думите: “Всичко функционира като добре смазана немска машина.” 

И наистина - подходът ни в организацията цели, курсистите ни бързо да се запознаят с ритъма на курса си по немски, за да учат ефективно и с резултат. 

- Курсовете ни се провеждат в часове удобни за учащата група - учениците ни по традиция са в събота и неделя, а възрастните вечер. 

- Седмичната натовареност е оптимална - нито малка, нито прекалено голяма. Така всички типове курсисти се чувстват удобно в курса и същевременно напредвам осезаемо бързо. 

- Курсовете траят 2 месеца, продължението им следва след известна почивка. Тя е необходима, защото рефлексията на знанията е важна предпоставка за новите натрупвания. 

- Занятията се ръководят от учители-филолози с опит и това е от голямо значение. На всички потенциални въпроси е отговорено още в обясненията на учебния материал. А преподаването е разбираемо и ясно, но най-вече практически насочено. 

- Всяко ново знание прилагаме веднага в час, за да се научава всичко правилно. И естествено тестваме знанията редовно - устно и писмено. 

- Създали сме добър ритъм за успешно учене и ясна последователност на преподаване, усвояване, автоматизиране и тестване. 

Ако се интересувате от качествено обучение по немски с цел да напреднете стабилно и харесвате малки групи за учене със загрижен за вашите успехи учител, доверете се на Виа Германика. Нашите онлайн курсове с учител в реално време се провеждат по ZOOM с модерни учебни системи за немския език като първи чужд език.

За ученици от 6 до 12 клас есенните ни предложения с дати и цени са тук, а за възрастни графика е публикуван на тази страница в нашия сайт. Запиши се лесно онлайн с публикувания формуляр - ние ще ти върнем отговор.