Немски за начинаещи ученици

Немски за начинаещи ученици

Немски за начинаещи ученици

Езиков Център Виа Германика обявява интензивни курсове по немски ниво А1.1 по сертификатна програма. Този курс е за съвсем начинаещи и в него могат да участват ученици от 6 до 12 клас, както и студенти. Предлагаме го в 2 варианта: съботно - неделен и вечерен в понеделник и четвъртък.

 

Внимание! До 5.08.2024 г. важи 10% Отстъпка за Ранно записване. И двата курса започват през октомври.

Курсовете по немски през лятото се отличават с:

- КОМПАКТНОСТ - отлична организация на учебните занятия

- ИНТЕНЗИВНОСТ - обучението по немски е всеки ден от понеделник до петък. Затова то създава благоприятни предпоставки за лесно и бързо научаване на учебния материал

- ЗАНИМАТЕЛНОСТ - учебният процес включва интересни и мотивиращи дигитални форми

- БОГАТА МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ - пълното потапяне в немския езиков свят с помощта на безплатното приложение е предпоставка за отлично произношение, освобождаване от влиянията на изучаваните вече дълги години чужди езици и бърза адаптация към немския език. 

- ОПТИМАЛНА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ - само за 1 месец сме взели с лекота учебен материал с над 900 лексикални единици и сме положили отлична основа за надграждане на езиковите знания.

- ЕКСПЕРТНО ИЗМЕРВАНЕ НА ЗНАНИЯТА - завършваме курса с мотивираща проверка на всички езикови умения и знания с в изпитен формат.

Всички записани в курса А1.1 продължават през януари 2025 г. с ниво А1.2. Всички ще получат и за другата част 10% Отстъпка с допълнителни 3% за лоялност. До края месец март ще сме приключили цялото ниво А1.

Всичко за есенните интензивни курсове по немски за съвсем начинаещи ученици с отстъпка можете да прочетете тук и да се запишете веднага. 

Обогатете езиковите си знания. Започнете да изучавате един чужд език, с чиято помощ може да си осигурите безплатно студентско място в престижен европейски университет и добра професионална кариера в цяла Европа. Ако се интересувате от други нива по немски, моля кликнете тук.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *
Update cookies preferences