Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Вземи 10% ОТСТЪПКА за РАННО ЗАПИСВАНЕ, като се запишеш за курс по немски език във Виа Германика до 5.08.2024 г. Попълни формуляра по-долу, ние ще ти върнем информация за желаното от теб ниво. Спази срока. Учи немски качествено и изгодно. За учебната година предлагаме нива от А1 до В2.

Дали да се запишеш? Това зависи от начина, по който си представяш  твоето бъдеще. С отлични знания по немски на високо ниво обаче имаш много шансове за отлично висше образование и професионална реализация в цяла Европа. А Виа Германика провежда курсове по немски не само за начинаещи! Надграждането на езиковите умения по немски и с горните нива е неразривно свързано с бранда Виа Германика. Обучението е по комуникативната методика и говоренето е приоритет. Всички нива са свързани в стройна система без пропуски. Учебният график е интензивен, но премерен и отчита заетостта на учениците през учебната година. 

В Немски Езиков Център Виа Германика обучението по немски за ученици и възрастни се провежда по различни учебни програми и с различни учебници.

Курсовете по немски за младежи (12 - 19 години) от цялата страна са със сертификатен характер и с включена изпитна подготовка независимо от нивото. Те се провеждат онлайн 100% с учител в реално време. В съответствие с изпитните формати за немски сертификат тестването на знанията също е онлайн. Така тренираме отрано дигиталните тестови умения. Всички курсове завършват с писмен и устен изпит.

 

Цел на младежките курсове по немски - Подготовка за езиков сертификат

Като своя крайна цел младежките курсове са насочени към езиков сертификат по немски ТестДаФ, Sprachdiplom Stufe II, сертификатите на Гьоте институт. Във всяко ниво има изпитна подготовка от всички видове изпити по немски.

 

Провеждане на курсовете по немски - ефективно обучение с онлайн и офлайн форми - моделът, който приляга на младото дигитално поколение

Обучението е виртуално-присъствено по ZOOM, с работа върху всички 5 езикови умения по комуникативната методика

Образователният процес е активен и се ръководи професионално от квалифицирани учители, изцяло съобразен с дистанционните и онлайн форми на работа и успешно учене в електронна среда.  

Учебната система е специално за ученици с актуални младежки теми за 1. чужд език. Целият учебник се взема с учител.

Освен това в часовете работим с интересни видео и интерактивни материали на специално безплатно приложение.

Третият канал на обучение са специално създадените учебни ресурси по уроци в образователната ни платформа с цел диференциране и индивидуализиране на учебния процес

През учебната година курсовете са интензивни и продължават 2 месеца.

 

Запознайте се с  КОНЦЕПЦИЯТА на сертификатното ни обучение по немски за ученици, за да се информирате за най-важните подробности.

 

Как да се запишете и платите за курс?

Прочетете подробностите за обявените нива. Запишете се с формуляра на края на страницата. В празното поле нанесете моля име и имейл на родител. Така можем да Ви включим в списъка на курса. Ще Ви изпратим банкова сметка за превод на таксата.

Учебникът не е включен в таксата.

За провеждането на курса трябва задължително от Ваша страна да са осигурени: 

а. отлична интернет-връзка

б. приемно устройство и 

в. работеща камера

 

Отстъпки

1. етап до 5 август 2024 - 10% Отстъпка за Ранно Записване 8% Отстъпка 

2. етап до 5 септември 2024 - 8% Отстъпка за Ранно Записване 

Запишете се навреме!

!!! Внимание: Курсистите на Виа Германика, които продължават обучението си при нас без прекъсване, получават допълнително 3 % Отстъпка за лоялност към валидната отстъпка в момента.

За въпроси и консултации не се колебайте да позвъните на 0894 37 6667.

 

Дати и цени на есенни курсове по немски за ученици в групово обучение по нива. Изберете правилното ниво, прочетете информацията и се запишете с формуляра на края на страницата.

Дати и цени НИВО А1.1

Дати и цени НИВО А1.2

Дати и цени НИВО А2.1

Дати и цени НИВО А2.2

Дати и цени НИВО В1.1

Дати и цени НИВО В1+

Дати и цени НИВО В2.1

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *
Update cookies preferences