Ниво C1 – завърши обучението си по немски

Ниво C1 – завърши обучението си по немски

2020-07-25 19:34:17
Ниво C1 – завърши обучението си по немски

Запиши се за съботен курс по немски във Виа Германика за напреднали

От 19.09.2020 Немски Езиков Център Виа Германика стартира С1 ниво по немски език. Това е най-високата степен на цялостното обучение по немски. След завършването му всеки желаещ може да се яви на изпита по немски, който му е необходим – ТестДаФ, Sprachdiplom Stufe II, C1 Goethe Institut, Telc C1. Или ако не му е необходим документ, просто ще може да кандидатства за работни места, изискващи знания на последното ниво.

Кога може да се запишете?

Записването за курса до 20.08.2020 е със 7% допълнителна МЕГА отстъпка, към която се прибавят и другите валидни бонуси. Отстъпката е валидна при внасяне на 1. вноска от таксата на курса. До 4.09.20 записването е с 4% допълнителна отстъпка.

При какви условия може да посещавате курса С1?

Важна предпоставка за успешно овладяване на учебния материал на С1 ниво е добре покрито В2 ниво като лексика, умения и граматика. И желание да се надграждат знанията и уменията по немски активно.

Как ще се провежда?

Обявеният курс по немски е С1.1 от 19.09.2020 до 30.01.2020. Занятията са всяка събота или неделя. Учебната система е съвременна, мултимедийна, с развиване на уменията на изпитно ниво. Малка част от учебните часове са организирани дистанционно с цел по-добро усвояване на материала и цялостно използване на часовете за пълноценно развиване на езиковите компетенции на това ниво. Вижте графика тук. За есенните сертификатни курсове по немски във Виа Германика може да прочетете тук

Ако сте достатъчно напреднали в немския език, но не сте си довършили обучението и знанията ви не са получили очакваните високи степени, обадете се на 0894 37 6667 сега. Запишете се, за да можете да разбирате немски език на високо публицистично или работно ниво. И да комуникирате съответно по същия начин плавно и сигурно.