VG-Schule: Защо детето ми да учи немски във Виа Германика?

VG-Schule: Защо детето ми да учи немски във Виа Германика?

2020-07-19 14:05:58
VG-Schule: Защо детето ми да учи немски във Виа Германика?

В немското училище за деца  VG-Schule към Езиков Център Виа Германика се провежда специално обучение по немски за деца в 3 възрастови групи. С всяка от тях работим по собствена  учебна програма и залагаме на изграждането на общуването. Доказателство, че сме на прав път, е фактът, че децата проговарят немски веднага, при това с прекрасно произношение. И че идват във VG-Schule не по задължение, а с радост. Защото учебните занятия са съдържателни и забавни едновременно.

И така, накратко: „Защо детето ми да учи във Виа Германика?“

Виа Германика е езиков център в град Бургас с традиции и доказани успехи в подготовката с немски език. Вече 20 години организираме не просто „групи“ от курсисти, ние създаваме общност от учащи, чиито цели постигаме  с постоянство, иновативност и индивидуален подход.

Научаването на нови думички и изрази ще повдигнат самочувствието и увереността на детето сред връстниците му.

Детето Ви  ще учи с най-иновативната и комуникативна система за обучение по немски, гарантирайки, че сме единствените на територията на Бургас, предлагащи тази съвременна учебна система, развиваща всички компоненти на речта- четене, слушане, писане и говорене.

Изживявайки положителни емоции и виждайки напредъка, детето ще формира по-лесно цялостно положително отношение към ученето.

Изучаването на немски език ще подобри когнитивните функции на мозъка- памет, въображение, бързина и дълбочина на мисълта, както и концентрацията.

Децата, учещи поне един чужд език, неминуемо разширяват своя мироглед, подобряват социалните и комуникативни умения, успяват да заявят себе си като индивидуалност и същевременно се учат на толерантност и уважение към другия.

Научавайки немски, детето Ви ще има все по-широк и свободен достъп до оригинални литературни източници, което впоследствие би улеснило ориентацията му в избора на професионална реализация.

Изберете обучението по немски във Виа Германика като Ваш надежден партньор по пътя към целите Ви! Защото знаем, че добрата мотивация е път към знанието, а знанието път към успеха.

Подробности за нашата уникална учебна програма за деца във VG-Schule може да прочетете тук, а с графика на предстоящите курсове по немски за деца може да се запознаете на тези страници. Телефон за контакт: 0894 37 6667

Виа Германика – Пътят към успеха! Нека го извървят и Вашите деца!

Update cookies preferences