Да учим немски с лекота

Да учим немски с лекота

2020-07-19 00:01:11
Да учим немски с лекота

Сертификатните курсове по немски за ученици с нова,  адекватна форма на провеждане от есента. Но кое е различното? Тук 5 важни точки. Прочети и реши.

Безплатен бонус

Тази есен Немски Езиков Център Виа Германика стартира сертификатните курсове за гимназисти по-рано! Още на 19.09. ще е стартът на всички нива по немски от А1 до С1.1. Но всъщност сме подготвили една приятна изненада за нашите курсисти: седмица по-рано каним всички с регистрация в сертификатните курсове да вземат участие в напълно безплатния  езиков практикум по немски. Той ще се проведе в продължение на 2 дни по нива преди старта на курсовете през септември. Посещението е на доброволен принцип, но с предварително записване.  Целта е да преговорим учебния материал от миналата учебна година и да освежим езиковите умения по немски език след принудителната ваканция.

Повече учебни часове

Тази година увеличихме броя на учебните часове по немски, защото включихме в курсовете нови форми на обучение, адекватни на времето, в което живеем. Така курсовете стават по-динамични, далеч по-разнообразни и по-адаптивни. Модерните нови учебни системи, с които работим само ние във Виа Германика, развиват всички езикови умения по начин, който е залегнал в новата езикова рамка, а с това и във всички изпити по немски.

Разнообразие от форми

От тази есен малка част от часовете на сертификатните курсове по немски ще се провеждат дистанционно – както синхронно, така и асинхронно. С помощта на работа по проекти ще дадем възможност на нашите курсисти да дадат изява на своите езикови знания по немски чрез по-голяма самостоятелност и креативност. Така личната мотивация за учене и смело прилагане на знанията ще се повиши заедно с удовлетвореността от личния учебен погрес.

Плащане на 4 вноски

Тъй като сертификатните курсове по немски за ученици са с продължителност 9 месеца, може да внесете таксата на 4 вноски с фиксирани дати и размер. При внасяне на 1. вноска от таксата до 20 август включително може да се възползвате от 7% допълнителна Мега Отстъпка. А от 21.08. до 4.09. допълнителната отстъпка възлиза на 4%. Тези отстъпки се прибавят към отстъпките за лоялност.

Безопасна учебна среда

В динамично променяща се обстановка за провеждане на присъствен учебен процес в условия на защита срещу разпространението на вируса Covid-19 ние, екипът на Виа Германика подхождаме с професионална отговорност към качеството на учебния процес, но също и към здравето на нашите курсисти и преподаватели. Именно затова тази година записването е онлайн и освен молбата за записване за курс, трябва да се попълни и декларация за посещение на курс след запознаване с противоепидемичните мерки във Виа Германика.

Всичко за есенните курсове по немски за ученици над 14 години може да прочетете тук. А графика за провеждане е публикуван на тази страница. Телефонът за информация е 0894 37 6667.

Update cookies preferences