Защо онлайн немски

Защо онлайн немски

Защо онлайн немски

Следващите online курсове по немски език с учител в Немски Езиков Център Виа Германика ще обявим в края на март. За ученици те са сертификатни по учебна програма, с включена изпитна подготовка за съответното ниво и подготвят в своята цялост за сертификат по немски на ниво С1. Sprachdiplom Stufe II, TestDaF са най - разпространените дипломи по немски език, които сертифицират знания и умения на високо ниво с цел следване или работа в Германия, Австрия. Нашите учебни предложения са за групово онлайн обучение по немски за начинаещи и напреднали УЧЕНИЦИ с учител филолог на живо. За възрастни предлагаме също присъствено - виртуални курсове с учител - те са разговорни по характер и се организират по нива.

 

Как са организирани нашите онлайн курсове по немски? Защо се отличават с качество и ефективност? И защо всеки може да научи немски с нас онлайн?

 

Вече над 20 години курсовете по немски във Виа Германика са се утвърдили на образователния пазар с практически полезно съдържание, придобити езикови умения и активна подкрепа за курсиста. Ние предлагаме и най-добро съотношение между цена и качество, защото работим с малки групи. За доброто езиково обучение индивидуалният подход и диференцираното упражняване е от решаващо значение. А това е възможно само, ако се работи с малко на брой курсисти, а не с 12 - 17 до 20 души!

 

В курсовете по немски във Виа Германика държим на съдържанието. Вие:

 

ще изучавате немски така, че да можете да общувате свободно

ще ви преподават опитни преподаватели филолози, които могат да обясняват точно

ще работите в час активно над четене, писане и най-вече слушане и гледане с разбиране и говорене

ще учите актуален, жив немски разнообразно и интерактивно с цел общуване в ежедневието по теми според възрастта.

 

Ще успеете да се справите с немския език успешно, защото ще учите по много начини :

 

1. класически с хартиен учебник и учител в реално време по време на целия курс

2. онлайн в Онлайн Виа Германика чрез виртуален учебен речник, граматични видеа, презентации, допълнителни упражнения, съвети за учене достъпни 24/7 - Вашият голям безплатен бонус за успешно учене, подготвен от нас.

3. офлайн със специално приложение чрез филми, интерактивни упражнения, упражнения по фонетика и лексика, анимации към учебната система и стратигически тренинг.

 

Ние смятаме тази адекватна за съвременния курсист  КОМБИНАЦИЯ за особено полезна, защото е актуална и отговаря на съвременния начин на живот. Видяхме, колко много допринася за успешното и лесно учене на немски. И как мотивира! Затова подобрихме нашите онлайн предложения, като създадохме добри и лесни условия за преговор на преподания материал и допълнителни целенасочени упражнения за повторение и затвърждаване на учебния материал съвсем целенасочено към всеки урок, а не общо! Едно важно доказателство, че успехът на всеки курсист е важен за нас. Работейки за практическото приложение на наученото, ние продължаваме да не смесваме възрастовите групи:

I. Всички над 18 години имат рядката възможност да учат немски в ситуации. Разговорните ни курсове по немски за възрастни са практически ориентирани и се провеждат по модули. Не се учи нищо излишно! Защо ще проговорите немски и Вие, може да прочетете тук.

II. За младежи провеждаме сертификатни курсове. Така всеки би могъл да приложи езиковите си знания по немски за кандидатстване в университет, за квалификация или намиране на по-добра работа след време. Сертификатните ни курсове по немски за ученици са с включена изпитна подготовка на всяко ниво и са комуникативно насочени. Защо всеки младеж може да превърне немския език в своя инвестиция, може да прочетете тук.

Следващите курсове по немски ще се провеждат през лятото.

За всички нива предлагаме индивидуална форма за обучение. Всеки желаещ може да изпрати запитване с формуляра по-долу.

 

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *