Тренинг Граматика компакт В2/С1

Тренинг Граматика компакт В2/С1

Тренинг Граматика компакт В2/С1

Модул 04 – Тренинг Граматика компакт В2/С1

Съдържание: В течение на курса ще можете да активирате знанията си по немска граматика и да ги разширите. На базата на текстове ще си припомните характерните за високите езикови нива В2 и С1 граматични явления и ще ги упражните самостоятелно, прилагайки ги в устни и писмени упражнения. Така ще подобрите значително изказа си и в областта на говоренето и в областта на писането. Но не само това. Вие ще придобиете и увереност да се изразявате толкова сложно, колкото го изисква работата Ви, защото ще можете да комуникирате граматически коректно. Акцент на този курс ще бъде употребата на граматиката в различни по стил текстове. Упражнявайки текстова граматика на горното езиково ниво ще подобрите значително и разбирането на сложни текстове в различни области.

Целева група: работещи с много добри знания по немски (ниво В2и С1), които имат нужда да подобрят общите си знания. Тренингът е подходящ и за студенти или ученици, на които им предстоят изпитите ТестДаФ или Sprachdiplom Stufe II по немски език и желаят да запълнят пропуски от граматичен тип.

Продължителността на тренинга е 12 учебни часа. Материалите са включени в таксата на курса. Записването става с този формуляр. Отбележете моля номера на модула, за който се интересувате..

Име и фамилия: *
Роден на:: *
Телефон: *
Имейл: *
Вид курс по немски: *
Вашата регистрация за ниво и дата на курса: *
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *