Тренинг Кандидатстване за работа

Тренинг Кандидатстване за работа

Тренинг Кандидатстване за работа

Модул 01 – Тренинг Кандидатстване за работа

Съдържание: На този курс ще получите конкретна помощ за успешно намиране на работно място. В течение на 12 учебни часа ще придобиете умения да работите с обяви за работа или практика, за да е резултатно търсенето Ви. Ще научите също, как изглеждат езиково и формално коректните документи за кандидатстване, както и прословутата папка за кандидатстване във всяка нейна част. Под вещото ръководство на Вашия преподавател ще изработите автобиография и мотивационно писмо, за да бъдат те издържани и по форма и по съдържание и по израз. И не на последно място ще направите  Assessment Center Test, който е неминуем при кандидатстването за добра позиция и също е сериозно препятствие. А когато са на чужд език тези тестове изпитват не само Вашите качества, но и Вашите езикови знания и реакции.

Така по време на тренинга ще научите всичко важно за кандидатстването за работно място на немски и ще го направите на практика. Защото знанията и практическият опит несъмнено са добра комбинация. За Вас ефектът е неколкократен – Вие ще подобрите езиковите си умения, ще подготвите документите си за кандидатстване и ще тренирате отделните стъпки като тествате и качествата си. Подготовката Ви определено ще се окаже дългосрочна инвестиция.

Целева група: студенти и работещи с много добри знания по немски (ниво С1), които искат да кандидатстват в немски предприятия за работа или стаж.

Продължителността на тренинга е 12 учебни часа. Материалите са безплатни. Записването става с този формуляр. Моля напишете в полето бележки номера на модула, за който се регистрирате.

Име и фамилия: *
Роден на:: *
Телефон: *
Имейл: *
Вид курс по немски: *
Вашата регистрация за ниво и дата на курса: *
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *