Тренинг Устно интервю

Тренинг Устно интервю

Тренинг Устно интервю

Модул 02 – Тренинг Устно интервю

Съдържание: От устното интервю зависи толкова много. А Вие нямате понятие, дали ще успеете да отговорите на въпросите така, че да се представите максимално добре. Допълнително ситуацията е още по-изнервяща, защото разговорът ще се води на немски. Така тестът за Вас е двояк – ще трябва да представите и своите лични качества и знанията си по немски откъм най-добрата им страна. Затова е добре да инвестирате малко време в целенасочена подготовка.

На този курс Вие ще получите конкретна помощ за успешно представяне по време на интервю за работа. Под вещото ръководство на Вашия преподавател ще упражните тази най-вълнуваща и притеснителна фаза на кандидатстване за ново работно място. По време на тренинга ще бъдете обучени, как да реагирате на класическите въпроси езиково коректно и как да наберете точки с Вашите отговори. Подготовката ще Ви даде увереността за бързи и адекватни отговори и правилно вербално поведение. Чрез ролеви игри ще бъдат отиграни фазите на интервюто, както и монологичното представяне и ще бъдат коментирани с цел подобряване.

Целева група: студенти и работещи с много добри знания по немски (ниво С1), които искат да кандидатстват в немски предприятия за работа или стаж.

Продължителността на тренинга е 9 учебни часа. Материалите са включени в таксата на курса. Записването става с този формуляр. Отбележете моля номера на модула, за който се интересувате.

Име и фамилия: *
Роден на:: *
Телефон: *
Имейл: *
Вид курс по немски: *
Вашата регистрация за ниво и дата на курса: *
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *